Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért reszelik és teszik...

Miért reszelik és teszik fagyasztóba az uborkát?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
hogy ne romoljon meg?
2011. júl. 19. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy legyen télen is....
2011. júl. 19. 12:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Az uborkát nem reszelik hanem szeletelik.Lefagyasztva télen is lehet uborkasalátát készíteni mert nagyon jól fagyasztható.
2011. júl. 19. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
hát,hogy télen amikor drága/vagy nincsen csemegeubi akkor legyen:Dp
2011. júl. 19. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!