Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan, mivel és meddig kell...

Hogyan, mivel és meddig kell a bárányhúst, esetleg a bárányt egészben pácolni?

Figyelt kérdés
2007. aug. 21. 09:44
 1/2 anonim válasza:
100%
Beirdalod a húst...attól függ mekkora...alaposan befűszerezed izlés szerint,és leöntöd olajjal, hűtőbe teszed 3-4-5 napra.Az ojal megpuhítja a hús rostokat. Ezt megteheted csirke,polyka mellel, de akkor elég 2 nap és már is süthatad olaj nélkül egy felforrósított serpenyőban.Próbáld ki csirke combbal, amit előtte kicsontoztál,lebőröztél nagyon finom.
2007. okt. 31. 08:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim válasza:
100%

Én egy éjszakára a hűtőbe teszem egy rozmaringos,borsos,olajos és joghurtos pácba.Ha teszel bele egy nagyon pici fahéjat és koriandert még jobb, csak sokan nem mernek kísérletezni ezekkel a fűszerekkel.

A legérdekesebb az egy őrölt kömény,őrölt babér,kurkuma,zöldbors,chili,olaj és méz tartalmú pác,amelynél nem tesszük a hűtőbe, hanem csak hűvös helyre 24 órára.

2008. szept. 6. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!