Hogy kezelitek ezt az új, 50Ft-os betétdíjas dolgot?
Kezd "méreteket ölteni" itthon ezek száma. Kerülgetem őket. Kidobni sajnálom, mert tényleg sok kicsi sokra megy, de ahogy hallom, hogy sok helyen a gépek visszaköpködik, meg csak arra megy a fókusz, hogy MIT, MIÉRT NEM LEHET, hogy a gép azt mondja, nem itt vetted stb.
Itt gyűlnek a lakásban, mint a 80-as években, amikor gyűjteményes téma volt a sörös és üdítős doboz. Csak kerülgetem. Lehet, hogy egyszer rászánom magam, hogy elviszem valami beváltóhelyre, hűde ökolábnyomcsökkentő zöld leszek vele, mivel az benzinbe kerül, de egy fene. De ha elkezd kötekedni velem is a gép, akkor úgy ott hagyom az egészet, mint a franc. Mások hogy csinálják? Kimossátok őket ökolábnyomosan, vezetékes vízzel, vagy elviselitek a muslicatelepet a kecóban? Ki meddig gyűjtögeti? Vagy tök őszintén, mit csináltok vele?
"De, hogy hol fogom tárolni, azt nem tudom."
Míg teli van, hol tárolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!