Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Találkozott már valaki az...

Találkozott már valaki az üzletekben olyan üveg, PET palack vagy dobozos sörrel ami már tartalmazza ezt az 50 forintos betétdíjas matricát?

Figyelt kérdés
És ha igen, hol? és milyen terméken?

#vigyél vissza 50 forint
jan. 2. 21:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
ez engem is érdekelni, nálad követem, engem a pet palackos bor érintene jobban hogy békén hagyták-e még
jan. 2. 21:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, de még nagy az árukészlet a régiből is, előbb azt fogják kinyomni minden üzletbe. Ha tippelnem kéne olyan március környékén lesz már jobban látható az új.
jan. 2. 21:54
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
Itthon még nem. De német üzletekben már évek óta igen, ott talán 25 cent a betétdíj, szlovák üzletekben meg 15 cent.
jan. 2. 22:14
 4/15 anonim ***** válasza:
79%

Én nem tudom elképzelni, hogy 10-15 db 2 literes palackkal menjek vásárolni és előbb leadni.

Inkább nem veszek ilyen termékeket.

Az biztos, hogy le fogunk szokni az ásványvízről, vagy 5 l-es ballonokat veszek. Engem az háborít fel, hogy nem lehet összenyomni.

Legyen minden utcában gyűjtő, mint ahogy van szemetes is és oda még elvinném.

jan. 2. 22:24
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Úgy tudom eltolták nyárra az italokat gyártók kérésére. Én majd szódagépre állok át, én sem fogok tudni heti minimum egyszer 120 literes kukazsákkal a hátamon vándorolni a boltba. Azt a keveset amit majd veszek széttaposom és még a szelektívbe sem fáradok el vele ezután.
jan. 3. 07:25
 6/15 anonim ***** válasza:
#5 csak egy részüket, elvileg egyszerre lesznek (vannak már) forgalomban a visszaváltós palackok meg a simák júliusig
jan. 3. 08:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Még nincs,túl korai.
jan. 3. 08:14
 8/15 anonim ***** válasza:
30%
jan. 3. 11:11
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Azért az is érdekes, hogy ha egy vendéglátóhelyen dobozos sört, vagy ásványvizet fogyasztok, akkor a számlán felszámolják nekem a betétdíjat, de a vendéglátóhely viheti vissza.
jan. 3. 17:28
 10/15 anonim ***** válasza:
26%
A gyártók 6 hónap türelmi időt kaptak, hogy elkezdjék gyártani a megjelölt palackokat.
jan. 3. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!