Találkozott már valaki az üzletekben olyan üveg, PET palack vagy dobozos sörrel ami már tartalmazza ezt az 50 forintos betétdíjas matricát?
Figyelt kérdés
És ha igen, hol? és milyen terméken?#vigyél vissza 50 forint
jan. 2. 21:44
1/15 anonim válasza:
ez engem is érdekelni, nálad követem, engem a pet palackos bor érintene jobban hogy békén hagyták-e még
2/15 anonim válasza:
Még nem, de még nagy az árukészlet a régiből is, előbb azt fogják kinyomni minden üzletbe. Ha tippelnem kéne olyan március környékén lesz már jobban látható az új.
3/15 anonim válasza:
Itthon még nem. De német üzletekben már évek óta igen, ott talán 25 cent a betétdíj, szlovák üzletekben meg 15 cent.
4/15 anonim válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy 10-15 db 2 literes palackkal menjek vásárolni és előbb leadni.
Inkább nem veszek ilyen termékeket.
Az biztos, hogy le fogunk szokni az ásványvízről, vagy 5 l-es ballonokat veszek. Engem az háborít fel, hogy nem lehet összenyomni.
Legyen minden utcában gyűjtő, mint ahogy van szemetes is és oda még elvinném.
5/15 anonim válasza:
Úgy tudom eltolták nyárra az italokat gyártók kérésére. Én majd szódagépre állok át, én sem fogok tudni heti minimum egyszer 120 literes kukazsákkal a hátamon vándorolni a boltba. Azt a keveset amit majd veszek széttaposom és még a szelektívbe sem fáradok el vele ezután.
6/15 anonim válasza:
#5 csak egy részüket, elvileg egyszerre lesznek (vannak már) forgalomban a visszaváltós palackok meg a simák júliusig
9/15 anonim válasza:
Azért az is érdekes, hogy ha egy vendéglátóhelyen dobozos sört, vagy ásványvizet fogyasztok, akkor a számlán felszámolják nekem a betétdíjat, de a vendéglátóhely viheti vissza.
10/15 anonim válasza:
A gyártók 6 hónap türelmi időt kaptak, hogy elkezdjék gyártani a megjelölt palackokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!