Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogy kezelitek ezt az új,...

Hogy kezelitek ezt az új, 50Ft-os betétdíjas dolgot?

Figyelt kérdés

Kezd "méreteket ölteni" itthon ezek száma. Kerülgetem őket. Kidobni sajnálom, mert tényleg sok kicsi sokra megy, de ahogy hallom, hogy sok helyen a gépek visszaköpködik, meg csak arra megy a fókusz, hogy MIT, MIÉRT NEM LEHET, hogy a gép azt mondja, nem itt vetted stb.

Itt gyűlnek a lakásban, mint a 80-as években, amikor gyűjteményes téma volt a sörös és üdítős doboz. Csak kerülgetem. Lehet, hogy egyszer rászánom magam, hogy elviszem valami beváltóhelyre, hűde ökolábnyomcsökkentő zöld leszek vele, mivel az benzinbe kerül, de egy fene. De ha elkezd kötekedni velem is a gép, akkor úgy ott hagyom az egészet, mint a franc. Mások hogy csinálják? Kimossátok őket ökolábnyomosan, vezetékes vízzel, vagy elviselitek a muslicatelepet a kecóban? Ki meddig gyűjtögeti? Vagy tök őszintén, mit csináltok vele?

#pet palack #betétdíj #aludoboz #testálás #üdítősflakon
júl. 7. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
100%
8 már ahol. Nálunk 90%-ban iható, de mostanában minden hónapban elzárják fél napokra. Olyankor is kell inni.
júl. 7. 20:57
 12/80 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy se, a környéken sehol sincs visszaváltó automata.
júl. 7. 20:59
 13/80 anonim ***** válasza:
100%
#9 én viszem magammal ha barhova megyek. A buszmegállóval szemben van a bolt, az előtérben van az automata, csak odáig bemegyek, bedobok 3-5 palackot és utalást kérek. Így be se megyek a boltba, de nem kell sokáig tárolni a palackokat se.
júl. 7. 21:00
 14/80 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat.

Én vizet nem veszek, mert az kifogástalan a csapból (BP)

Inkább sör és néha energiaital meg üdítőital érintett.

júl. 7. 21:01
 15/80 anonim ***** válasza:
87%

Nem igazán fogyasztok ilyesmiket. Csapvizet iszom. Bulikban uditot de akkor igyis sok gyulik. Most gyomorrontassal a kola fogy. Ezek gyulnek az eloszoba szekrenyben, szerencsere nagy. Ha megtelik a szatyor, viszem. Nem egy nagy eset.

Regen a papir meg muanyag szelektivet is vittuk a gyujtopontra. Ez ugyanaz

júl. 7. 21:01
 16/80 Mad Max2 ***** válasza:
72%

Ez is egy fidesz/MOl mutyi, egy újabb adó.

Mert tuti sokan szarnak majd rá és kidobjáka palackokat.

Mi gyűjtjuk egy szatyorba azt mikor összejön egy nagy szatyorra való szépen visszaváltjuk

Nem lopjuk mia pénz.

Most ha minden vizes, üditős, sörös stb üvegen 50 forintot kidobunk az havonta több ezer forint.

Nekünk az is pénz, tehát visszavisszük

júl. 7. 21:07
 17/80 anonim ***** válasza:
94%
Most már mi is elkezdtük gyűjteni. Arról nem találok infót, hogy hogyan működik a visszautalásos megoldás. 🤔 Amiket láttam videókat ott csak blokk volt, meg adomány.
júl. 7. 21:23
 18/80 anonim ***** válasza:
100%
#17 le kell tölteni a repont alkalmazást és regisztrálni kell a bankszámlád. Generál egy egyedi QR kódot. Amikor az automatához érsz le kell olvasni MIELŐTT berakod a palackokat (elsőre én is elcsesztem és blokkot adott a gép), ha sikerült a neveden üdvözöl a gép. Miután betetted a palackokat megnyomod az utalás gombot, kb 2 perc az átfutása, hétvégén is.
júl. 7. 21:35
 19/80 anonim ***** válasza:
82%

Sajnos nem jó minőségű itt a csapvíz. Bosszúság ez az új rendszer. Eddig egy zsákban összenyomva ki lehetett rakni kéthetente a palackokat, elvitték szelektíven. Most meg lehet járkálni vele a gyűjtőpontra. Sok helyet is foglalnak és extra macera. Dühítő, hogy egy jól működő rendszert építettek és romboltak le ezzel a tolvaj mutyival 50 milliárdért.

Az adományokkal kapcsolatban is vannak kételyeim. Láttam dokumentum filmeket és olvastam róla, hogy mekkora lehúzások tudnak lenni ezek az adománygyűjő cégek. Hogy rátelepedik egy témára egy szélhámos, megtartja az adományok 90%-át, elkönyveli reklámköltségnek, utiköltségnek meg mindenféle költségnek és célba jut az adomány 10%-a.

júl. 7. 21:38
 20/80 anonim ***** válasza:
25%
Mi alaposan bevásároltunk a régi rendszerben, idén nem lesz gondunk az új palackokkal. Szerencsére van hol tárolni őket. Amúgy bosszúság lesz, de vissza fogom váltani. Eddig is gyűjtöttem volna szelektíven, de nálunk plusz pénzért viszik el a szelektívet, a vegyesbe meg alapáron befértek az összegyűrt palackok, szóval oda kerültek.
júl. 7. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!