Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Salvus víz: mennyit és mikor...

Salvus víz: mennyit és mikor kell inni reflux esetén?

Figyelt kérdés

A címke szerint:

gyomorégés, émelygés, hányinger, puffadás, teltségérzet és tompa gyomortáji nyomás esetén 1-2 dl. Savtúltengéses gyomorhurut, savtúltengéssel járó gyomorbetegségek és gyomorfekély gyógyítására étkezés előtt 1 órával 1 dl-t, naponta kétszer kortyonként.

Fogyasztható mennyiség: főétkezések előtt 1 dl (3 dl naponta)

---

De olvastam olyat is, hogy naponta összesen 1-1,5 dl háromfelé elosztva.

A napi 2x1 dl étkezések előtt 1 órával tűnik a legjobbnak, de nem akarom rosszul használni.

Gasztroenterológus írta fel a Salvus vizet, de azt sajnos ott nem kérdeztem meg, pontosan mennyit és mikor kell inni (tükrözés után nem voltam teljesen magamnál, de jövő héten rákérdezek, addig is ha valaki tudja, legyen szíves megírni)

2023. márc. 4. 22:33
 81/94 A kérdező kommentje:
A csoki hiányzik most a legjobban. Illetve a paradicsom és narancs. Ezeket ehetem vajon később?
2023. márc. 18. 16:06
 82/94 A kérdező kommentje:
Amúgy érdekes, hogy egy reflux étrendben láttam túró rudit. Itt a házi készítésűre gondolnak, vagy akár a Pöttyös Rudi is jó lehet?
2023. márc. 18. 16:09
 83/94 anonim ***** válasza:
100%
Paradicsomot azért nem ajánlom mert gyógyszer ellenére is nekem legalábbis égeti a gyomrom, főleg ha ilyen szószban van. Ha csak egy mini paradicsom akkor azt elbírom, de ezt majd kitapasztalod. Ketchup, nagy paradicsom, vagy bármi amiben szószként van, az nagyon kellemetlen. Narancsot is csak óvatosan, a túró rudi az oké.
2023. márc. 20. 22:46
 84/94 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor Kinder tejszelet is jó, ugye? A piskóta borítású.

Csoki helyettesítő :)

Házi készítésű csokipudinggal mi a helyzet?

Kréker és sótlan mogyoró (Mogyi zacskós) is mehet, ugye?

2023. márc. 21. 07:36
 85/94 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mehetnek, csokipuding max néha
2023. márc. 21. 21:59
 86/94 A kérdező kommentje:
De ha már nem kell szednem a gyógyszert, akkor kevesebbet lehet ezekből? Mert pont azt mondták, hogy utána ehetek csokit, azaz miután lementek a gyulladások.
2023. márc. 21. 22:29
 87/94 anonim ***** válasza:
100%
Igen utána jobban lehet ilyeneket enni de akkor se szabad túl sokat egyszerre, de többet lehet majd igen.
2023. márc. 21. 22:43
 88/94 A kérdező kommentje:
Koffeines teát (pl. Sárga Lipton) mennyire ihatok most?
2023. márc. 22. 23:15
 89/94 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad koffeint és a tea sem jó
2023. márc. 28. 15:17
 90/94 A kérdező kommentje:
Később azért lehet?
2023. márc. 28. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!