A Salvus víz meddig áll el felbontás után a hűtőben ?
Figyelt kérdés
#Salvus víz meddig áll el a hűtőben ha ki van bontva ?
2022. dec. 20. 12:26
1/8 A kérdező kommentje:
Aki ért hozzá válaszoljon legyen szíves, gyógyszerész , vagy aki használja, és van tapasztalata. Nézegettem az interneten , és van aki azt írja , hogy egy évig is , van aki több hónapot ír nagyon eltérőek a vélemények. Azt írja , hogy betegek nem lehetünk tőle 1 év után sem, legfeljebb nem fejt ki olyan erős hatást mint frissen vásárolva. Előre is köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 20. 12:32
2/8 anonim válasza:
a címkén az van, hogy felbontás után egy héten belül meg kell inni. Én két hét alatt szoktam meginni kb. Lehet, hogy kockáztatok ezzel, úgyhogy inkább a címkére hallgass.
3/8 anonim válasza:
Előre bocsájtom, nem vagyok gyógyszerész, csak felhasználó.
A múltkor kínomban több mint fél évest ittam, nem volt poshadt, nem volt zavaros. Eldugott kis faluban élek, hosszú hétvége volt, engem meg elkapott a reflux és tökéletesen működött.
Én nem akarlak rábeszélni, de tény, hogy az egyetlen mellékhatása az lehet, hogy nem elég hatásos, de esetemben még az sem volt igaz.
4/8 anonim válasza:
Gyomorégés, emiatti fájdalomra is jó? Hol lehet ilyet kapni?
5/8 anonim válasza:
Gyógyszertár, nagyobb élelmiszerüzletekben is előfordul. 900-1400 Ft egy liter. Elsőre elég "nehéz" az íze, de a gyomor jól érzi magát tőle.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! A PALACKON 2023. 11.HÓ 25 van írva minőség megőrzési időnek , de gondolom ez a kibontatlan állapotra vonatkozik. De mi már régen ki bontottuk és egyből be raktuk a hűtőbe. Szép tiszta, nem zavaros , az íze is ugyan olyan , de már több mint egy fél éve ki lett bontva és alaposan visszatekerve a kupakja.
2022. dec. 20. 19:08
8/8 anonim válasza:
Fél év? A sima csapvíz 1 hét múlva már fura ízű, ha nem a hűtőben van ezalatt már algásodik is. Ez meg tele van tápanyagokkal amiket megrohamoznak a bacik mikor levegővfl érintkezik. Fél év alatt nem lett semmi baja? Nem lehet hogy csak nem érezted rajta mert amúgy is gusztustalan íze van? Én most szemezek egyel ami 2 hetet állt bontottan, igaz nem hűtőben. Félek csak szarabb lesz tőle az enésztésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!