Mit gondoltok, ilyen esetben jó ötlet magántanulónak menni?
Ha van valaki, aki:
- gyorsabban tanul, mint a többiek
- egyedül, könyvekből, internetről is tud tanulni
- nem igazán kedveli a kortársai nagy részét, ezzel együtt az osztálytársait
* 100%-ig
Ez a lényeg: Lehet, hogy megtanulok alkalmazkodni hozzájuk. De jó dolog ez egyáltalán? Szerintem nem.
#15 Tudom jól, hogy ki vagyok, mi vagyok és mit akarok. Az megint más kérdés, hogy teljesen más az értékrendünk a többiekkel, ők mást akarnak, én is mást akarok, de akkor elmondom, hogy telik egy nap a suliban. Én vagyok reggel az első, folyamatosan jönnek emberek, elcseverészek velük jelentéktelen dolgokról, a nap folyamán elhülyéskedünk, viccelődünk stb, szóval szórakozunk. Amit pedig kiemelnék, hogy NEM ő velük fogom megosztani az életem dolgait, a saját belső bugyraimat, nekem ahhoz egy érettebb személy kell. Nem felelek meg nekik, kiállok az igazamért, ha arról van szó, ha még az a tanár is. Nekem megvannak azok az emberek az életemben, akik igazán számítanak és nem egy 5 éves lelki- és agyiszintjén vannak, de el se mondom, hogy milyen a legjobb barátnőm, tátva maradna a szád!
De ha már a személyeskedésnél tartunk, akkor most én is levonhatnék pár hülye, értelmetlen dolgot a kommentedből.
Te pedig kérdező, látom nagyon el akarsz szakadni tőlük. Szakadj, de akkor járj el mindennap ember közegbe, mert olyan asszociális leszel, hogy a sarki boltig nem mersz majd elmenni. Csak egy tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!