Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok, ilyen esetben...

Mit gondoltok, ilyen esetben jó ötlet magántanulónak menni?

Figyelt kérdés

Ha van valaki, aki:

- gyorsabban tanul, mint a többiek

- egyedül, könyvekből, internetről is tud tanulni

- nem igazán kedveli a kortársai nagy részét, ezzel együtt az osztálytársait

2016. szept. 2. 22:23
 11/99 A kérdező kommentje:
# 9: A sajnálat kölcsönös. Nekem viszont k...ára nincs kedvem minden hét 5 napján órákon keresztül megjátszani magam, és olyan viselkedésmódot felvenni, amit nem tartok szimpatikusnak.
2016. szept. 2. 23:09
 12/99 anonim ***** válasza:
100%
Ha bátrabb lesz vagy kitartóbb, az is jellemfejlődésnek tekinthető.
2016. szept. 2. 23:10
 13/99 anonim ***** válasza:
#11 Én ezt is egy alkalmazkodóképességnek veszem, lesz hasznom belőle.
2016. szept. 2. 23:24
 14/99 A kérdező kommentje:
# 13: Azt, hogy más embernek adod ki magad, mint aki vagy? Hát kösz, de én nem kérek az ilyesféle alkalmazkodásból.
2016. szept. 2. 23:27
 15/99 anonim ***** válasza:
67%
13-as! Semmi hasznod nem lesz belőle, csak elmegy minden energiád arra, hogy megfelelj egy olyan valakinek, akitől félsz, hogy piszkálni fog. Aki mindig mást utánoz, másnak akar tetszelegni, annak nincs is önálló személyisége. Őszintén, milyen vagy, amikor éppen nem felelsz meg másoknak? Milyen vagy, amikor saját magadat adod? Fogalmad sincs! Egy utánzó gép vagy, mert azt hiszed így lehet túlélni! Én is túléltem, és büszke vagyok rá, hogy nem lettem olyan szemét, mint akitől rettegni kellett! Ha a haverokkal vagy, akkor a legszemetebbnek felesz meg. Ha csajokkal, akkor annak tetszelegsz, aki neked a legjobban tetszik! Nincs saját éned, nincs saját véleményed! Te a sátánt is szívesen szolgálnád, és erőltetetten jókat röhögnél a semmitérő poénjain. Az ilyen mocskok szolgáltak a diktátorok uralma alatt is, mert ők nem tudtak ellenállni, megtettek akármit, csakhogy megfeleljenek a vezérüknek.
2016. szept. 2. 23:41
 16/99 A kérdező kommentje:
# 15: Kissé durván fogalmaztál, de a hozzászólásod mondanivalójával 100%-og egyetértek.
2016. szept. 2. 23:45
 17/99 A kérdező kommentje:

* 100%-ig

Ez a lényeg: Lehet, hogy megtanulok alkalmazkodni hozzájuk. De jó dolog ez egyáltalán? Szerintem nem.

2016. szept. 2. 23:46
 18/99 anonim ***** válasza:

#15 Tudom jól, hogy ki vagyok, mi vagyok és mit akarok. Az megint más kérdés, hogy teljesen más az értékrendünk a többiekkel, ők mást akarnak, én is mást akarok, de akkor elmondom, hogy telik egy nap a suliban. Én vagyok reggel az első, folyamatosan jönnek emberek, elcseverészek velük jelentéktelen dolgokról, a nap folyamán elhülyéskedünk, viccelődünk stb, szóval szórakozunk. Amit pedig kiemelnék, hogy NEM ő velük fogom megosztani az életem dolgait, a saját belső bugyraimat, nekem ahhoz egy érettebb személy kell. Nem felelek meg nekik, kiállok az igazamért, ha arról van szó, ha még az a tanár is. Nekem megvannak azok az emberek az életemben, akik igazán számítanak és nem egy 5 éves lelki- és agyiszintjén vannak, de el se mondom, hogy milyen a legjobb barátnőm, tátva maradna a szád!

De ha már a személyeskedésnél tartunk, akkor most én is levonhatnék pár hülye, értelmetlen dolgot a kommentedből.

Te pedig kérdező, látom nagyon el akarsz szakadni tőlük. Szakadj, de akkor járj el mindennap ember közegbe, mert olyan asszociális leszel, hogy a sarki boltig nem mersz majd elmenni. Csak egy tanács.

2016. szept. 3. 09:48
 19/99 anonim ***** válasza:
Nem kell a csorda után menni, nem kell ecsetfejűnek lenni, nem tolni az idióta vicceket, mint mások. Lehet különbözni, lehet másképp gondolkodni, lehet más dolgokat fontosnak tartani. Ehhez nem kell magántanulónak lenni. Kényszerít tán valaki, hogy olyan legyél, mint az általad nem kedvelt osztálytársaid? Nem kell téglának lenni a falban, de attól még felesleges magántanulónak lenned. Már csak azért is, mert az intelligencia egyik fokmérője az elfogadás. Én elég sok olyan emberrel dolgoztam már, vagy jártam egy csoportba, kinek a társaságában nem éreztem jól magam, de sose futamodtam meg. Iskolába tanulni jársz elsősorban, nem szórakozni.
2016. szept. 3. 13:26
 20/99 A kérdező kommentje:
# 19: Én nem nagyon szeretek olyan társaságban lenni napi 6-8 órát, akik antipatikusak nekem.
2016. szept. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!