Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell a munkahelyen is...

Miért kell a munkahelyen is ez a pride?

Figyelt kérdés

Kaptunk céges körlevelet, hogy pride hónap van, tegyen ki minél több ember prideos+céglogós hátteret Linkedin-en vagy az aláírásba tegye be, legyünk marha elfogadóak a melegekkel, mert a sokszínűség büszkeség meg bla bla..nyilván egyiket se fogom

Miért kell egy munkahelyen egyáltalán ezzel foglalkozni?

Nekem el kell fogadni más nézetét meg szexualitásat, de mi van ha én egy fasiszta vagyok, engem nem kell így elfogadni? Milyen sokszínűség ez akkor? 🤣🤣 Azt fogadjuk el hogy xy csőb*zi, de azt ne, hogy én meg egy fasiszta vagyok mondjuk..

Nem , nem vagyok az, csak nem értem, dolgozni kellene munkahelyre jarni, nem a melegeket ünnepelni..

Ha ki akarnám magam rúgatni betennék egy horogkeresztet az aláírásomba, mert engem légyszi így fogadjanak el..

Máshol is megy ez az érzékenyítés?

2023. jún. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
65%

Én alapvetően szeretek részt venni a prideos ünneplésben heteroként is, szóval nincs ellenemre, ha van ilyen kis kampány a munkahelyen.

DE

Ennek kapcsán is és más kapcsán is találkoztam már olyan cégekkel, akik gyakorlatilag kényszerítik az alkalmazottat, hogy osszon meg ezt-azt a közösségi médiában a cégről (általában ajnározza a céget). Konkrétan van ismerősöm, akinek minden más alkalmazottal együtt (és nem menedzser, hr-es vagy vezető, csak egy mezei mérnök) a munkahelye előírja, hogy x alkalommal posztoljon linkedinre.

Hát a nagy sudaras lóf*szt. Majd posztolok ha akarok. Ha elég büszke vagyok magamtól a helyre, ahol dolgozom. Hú, rendesen felbaszott

2023. jún. 6. 03:02
 52/53 Thunderfairy ***** válasza:
67%
Azt hiszem kapnám a fönöki intézkedést ha nekem kellene ilyet csinálnom egy munkahelyen. Gyorsan megválnának tölem.
2023. jún. 7. 15:51
 53/53 anonim ***** válasza:
32%
Ez a kérdés egy szemelvény a 'soha meg nem történt' rovatból...:) Gyenge próbálkozás egy jobber trolltól.
2024. máj. 8. 03:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!