Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell a munkahelyen is...

Miért kell a munkahelyen is ez a pride?

Figyelt kérdés

Kaptunk céges körlevelet, hogy pride hónap van, tegyen ki minél több ember prideos+céglogós hátteret Linkedin-en vagy az aláírásba tegye be, legyünk marha elfogadóak a melegekkel, mert a sokszínűség büszkeség meg bla bla..nyilván egyiket se fogom

Miért kell egy munkahelyen egyáltalán ezzel foglalkozni?

Nekem el kell fogadni más nézetét meg szexualitásat, de mi van ha én egy fasiszta vagyok, engem nem kell így elfogadni? Milyen sokszínűség ez akkor? 🤣🤣 Azt fogadjuk el hogy xy csőb*zi, de azt ne, hogy én meg egy fasiszta vagyok mondjuk..

Nem , nem vagyok az, csak nem értem, dolgozni kellene munkahelyre jarni, nem a melegeket ünnepelni..

Ha ki akarnám magam rúgatni betennék egy horogkeresztet az aláírásomba, mert engem légyszi így fogadjanak el..

Máshol is megy ez az érzékenyítés?

2023. jún. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
10%

Megnézném fordított esetben hogyan állna a helyzet, ha azért kellene több adót fizetni, mert nincs gyereked.

De ez se elég, még téged e-mailek is zavarnak, aminek az életedre semmi hatása nincs.

2023. jún. 5. 17:41
 32/53 anonim ***** válasza:
65%
Miért kell más arcába tolni, hogy valakinek gyereke van, miért kérdeznek rá állásinterjúkon, na inkább ez a probléma, nem a kamuproblémák amikkel harcoltok, ti szegények.
2023. jún. 5. 17:44
 33/53 anonim ***** válasza:
72%
És neked miért kell még ott is vergődni? Rinyálj a négy fal között, nem azért fizetnek, hogy hisztizz.
2023. jún. 5. 17:49
 34/53 A kérdező kommentje:
Tőlem nem kérdezték állásinterjún van e gyerekem..
2023. jún. 5. 17:50
 35/53 anonim ***** válasza:
66%

Tőled lehet nem, de sok helyen rákérdeznek.

Kérdezd meg a 25+os nőket, gyanítom férfi vagy. .

2023. jún. 5. 17:53
 36/53 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, 27 éves :)
2023. jún. 5. 18:08
 37/53 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy nem látod magad kívülről. Krva ciki vagy. Csak még nem tudsz róla. Azt hiszed te képviseled a normalitást. Pedig szimplán le vagy maradva személyiségfejlődésben. Lehet, hogy egyszer majd te is eljutsz odáig, hogy már nem fog zavarni a másság elfogadása. De ezek évek, ha nem inkább évtizedek. Addig is dögönyözhetsz a saját lejáratásodban. Mármint ha fel mered vállalni, amit itt leírtál. Mert értelmes, normális emberek között ezt csinálod magaddal, csak erről sem tudsz, mert nem fogjuk a képedbe mondani, hogy nagyon gáz vagy. Maximum itt, egy anonim oldalon. Szekunder szégyenem van tőled. Félek konkrétan, hogy összemosnak veled. Mert én is magyar vagyok. Üdv, egy heteró
2023. jún. 5. 18:24
 38/53 A kérdező kommentje:
Nem tudom miről beszélsz, engem nem zavar senki, azt csinálnak amit akarnak, csak ne kelljen állandóan még egy munkahelyen is erről beszélni, mert nem érdekel. És mint írtam, 10-en vagyunk egy irodában, 30-40+ mindenki rajtam kívül, mindenki azt mondta, hogy k*rva gáz hogy már a munkahelyen is ezt erőltetik, holott mindenkinek maganügye mit gondol, miben hisz, mi a véleménye, miért kell bárkire is bármit ráerőltetni. Ezt magyarázd már el..egy munkahely pláne nem erre való lenne de mindegy.
2023. jún. 5. 18:38
 39/53 anonim ***** válasza:
27%

Agyilag egy kicsit gyerek maradtál - kérdező, - ha nem vagy képes arra, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyj ilyen inzultusokat. Az ilyen kirohanások tartják napirendi ponton a semmit, ti helyezitek fókuszba időről-időre az olyan jelenségeket, amit sok ember egyébként még arra sem méltatna, hogy lepottyantson. Fogadd őszinte gratulációmat a színvonalhoz, amit képviselsz!

:DDD

2023. jún. 5. 18:44
 40/53 A kérdező kommentje:
Észrevetted, hogy túl okosnak akarsz tűnni de semmi értelme annak, amit mondasz? Pont a te fajtádra ez a mellébeszélés a jellemző, tanítják esetleg valami szektába ezt?
2023. jún. 5. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!