Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell a munkahelyen is...

Miért kell a munkahelyen is ez a pride?

Figyelt kérdés

Kaptunk céges körlevelet, hogy pride hónap van, tegyen ki minél több ember prideos+céglogós hátteret Linkedin-en vagy az aláírásba tegye be, legyünk marha elfogadóak a melegekkel, mert a sokszínűség büszkeség meg bla bla..nyilván egyiket se fogom

Miért kell egy munkahelyen egyáltalán ezzel foglalkozni?

Nekem el kell fogadni más nézetét meg szexualitásat, de mi van ha én egy fasiszta vagyok, engem nem kell így elfogadni? Milyen sokszínűség ez akkor? 🤣🤣 Azt fogadjuk el hogy xy csőb*zi, de azt ne, hogy én meg egy fasiszta vagyok mondjuk..

Nem , nem vagyok az, csak nem értem, dolgozni kellene munkahelyre jarni, nem a melegeket ünnepelni..

Ha ki akarnám magam rúgatni betennék egy horogkeresztet az aláírásomba, mert engem légyszi így fogadjanak el..

Máshol is megy ez az érzékenyítés?

2023. jún. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
58%
A Pride arról szólna, hogy ha egy kicsit odafigyelnél, nem egy hónapra, csak egy napra, akkor rájönnél arra, hogy miről is szól ez az egész, hogy mekkora hazugság az, hogy "a kóbor macskát se érdekelnék amúgy, ha nem kellene állandóan erről beszélni meg őket ünnepelni".
2023. jún. 5. 13:40
 12/53 Páncélos szúnyog ***** válasza:
25%
Még mindig jobb mint, ami az én munkahelyemen volt. Konkrétan egy meleg partit kellett szervezni, voltak drogok, mint pl koko, extasy ilyesmik. Asszem az egyik meleget a rendőrök el is kezdték üldözni amikor az ereszen próbált meg elszökni pár extasy társaságában. Én teljesen megértem az álláspontodat kérdező, ha már van pride hónap akkor lehetne hetero hónap is de ugyanúgy lehetne fasiszta hónap, aszexuális hónap, kövérek hónapa csak, hogy mindenkit képviseljünk.
2023. jún. 5. 13:41
 13/53 A kérdező kommentje:
Én speciel soha nem foglalkozom velük #11, sőt van meleg gyerekkori barátom is, mégis ez ömlik a "pofámba" mindenfelől.
2023. jún. 5. 13:42
 14/53 anonim ***** válasza:
58%
Én igazat adok neked. Agresszív ez az erőltetés.
2023. jún. 5. 13:43
 15/53 anonim ***** válasza:
60%
Lehetne szemüvegesek és vöröshajúak hónapja is, mert őket sokat csúfolták az iskolában és az biztosan rossz hatással volt rájuk.
2023. jún. 5. 13:43
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

15!

Nálunk-Hollandia- van csufolás elleni nap is: április 19, Dag tegen Pesten

2023. jún. 5. 13:44
 17/53 A kérdező kommentje:
Amúgy maradjunk annyiban, 10en ülünk egy nagy irodaban, mind a 10en egyszerre hördültünk fel mikor jött a levél, hogy "k.anyátok" kb 🤣🤣 Szóval nem érnek célt, sőt, kontraproduktív, csak ellenérzést váltanak ki.
2023. jún. 5. 13:45
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Azért engem érdekelne hogy pontosan milyen cégről van szó,mert a kérdezőnek ha tetszik,ha nem sok vállalat a melegek melletti szolidaritás vállalásával is népszerűsíti a vállalkozását,mint az IKEA például. Szóval ha tetszik,ha nem ilyenkor ilyen helyeken az van
2023. jún. 5. 13:47
 19/53 A kérdező kommentje:
Dán vállalat, mást nem mondok
2023. jún. 5. 13:48
 20/53 anonim ***** válasza:
73%

18: De ebben mi a népszerűsítés?

Engem nőként pl. teljesen elijesztett az Adidas fürdőruhája, amit szőrös és csomagos férfin mutattak be :D Nem éreztem ellenállhatatlan vágyat, hogy ezt nekem mindenképpen meg kell venni. Sőt, inkább ijesztő. Pont gondolkodtam, hogy lecserélem a Nike cipőmet Adidasra, de ezt most inkább hanyagolom :D

2023. jún. 5. 13:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!