Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért kell a munkahelyen is...

Miért kell a munkahelyen is ez a pride?

Figyelt kérdés

Kaptunk céges körlevelet, hogy pride hónap van, tegyen ki minél több ember prideos+céglogós hátteret Linkedin-en vagy az aláírásba tegye be, legyünk marha elfogadóak a melegekkel, mert a sokszínűség büszkeség meg bla bla..nyilván egyiket se fogom

Miért kell egy munkahelyen egyáltalán ezzel foglalkozni?

Nekem el kell fogadni más nézetét meg szexualitásat, de mi van ha én egy fasiszta vagyok, engem nem kell így elfogadni? Milyen sokszínűség ez akkor? 🤣🤣 Azt fogadjuk el hogy xy csőb*zi, de azt ne, hogy én meg egy fasiszta vagyok mondjuk..

Nem , nem vagyok az, csak nem értem, dolgozni kellene munkahelyre jarni, nem a melegeket ünnepelni..

Ha ki akarnám magam rúgatni betennék egy horogkeresztet az aláírásomba, mert engem légyszi így fogadjanak el..

Máshol is megy ez az érzékenyítés?

2023. jún. 5. 13:29
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Hát a mi cégün se lesz népszerűbb a meleg zászlótól az biztos 🤣🤣
2023. jún. 5. 13:51
 22/53 anonim ***** válasza:
36%

Nálunk is ezt csinálják, van meleg kvóta is hogy nehigy veletlenül kirekesszük szegényeket. Természetesen nem értenek semmihez sem...

Nekem sincs amúgy bajom a melegekkel/bi-kkel meg tököm tudja micsodaknak hívják magukat, az egyuk tök jó barátom is meleg. De ez a szintű erőltetés nagyon undorító, meg ahogy mondjak is kontraproduktív.

2023. jún. 5. 14:49
 23/53 anonim ***** válasza:
71%
Későn láttad vetted észre az emailt! Előfordulhat ez bárkivel, bárhol!
2023. jún. 5. 14:57
 24/53 anonim ***** válasza:
40%

Egyébként pedig szimpla hülyeség az egész!

Olyan gyerekes indokokkal lehet kitérni egy ilyen szinten gyerekes igénynek megfelelés elől, mint amilyen szinten gyerekes maga az ötlet.

2023. jún. 5. 15:00
 25/53 anonim ***** válasza:
77%
Dán? Akkor tuti a LEGO. 😂😅
2023. jún. 5. 15:11
 26/53 anonim ***** válasza:
33%
Jordán! :DDD
2023. jún. 5. 15:16
 27/53 A kérdező kommentje:

Nem az, nem gyár :)

2023. jún. 5. 15:27
 28/53 anonim ***** válasza:
21%
Jaj, de sajnállak, azzal bezzeg nincs baj, hogy adót fizetnek, amíg sok heteró adókedvezményt kap, ugye?
2023. jún. 5. 17:32
 29/53 anonim ***** válasza:
56%
#28 ezt fejtsd ki kérlek, mrrt melegadóról meg nem hallottam :D
2023. jún. 5. 17:35
 30/53 A kérdező kommentje:
Jaj hagyjuk már, nekem gyerekem is van, azt 10e ft adókedvezményt kapok, a párommal egyutt befizetunk havi 600ezer adót. Ki ne találjátok már, hogy a melegek fizetnek csak adót 😁 a 25 év alatti melegekkel.mi van?
2023. jún. 5. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!