Miért kell a munkahelyen is ez a pride?
Kaptunk céges körlevelet, hogy pride hónap van, tegyen ki minél több ember prideos+céglogós hátteret Linkedin-en vagy az aláírásba tegye be, legyünk marha elfogadóak a melegekkel, mert a sokszínűség büszkeség meg bla bla..nyilván egyiket se fogom
Miért kell egy munkahelyen egyáltalán ezzel foglalkozni?
Nekem el kell fogadni más nézetét meg szexualitásat, de mi van ha én egy fasiszta vagyok, engem nem kell így elfogadni? Milyen sokszínűség ez akkor? 🤣🤣 Azt fogadjuk el hogy xy csőb*zi, de azt ne, hogy én meg egy fasiszta vagyok mondjuk..
Nem , nem vagyok az, csak nem értem, dolgozni kellene munkahelyre jarni, nem a melegeket ünnepelni..
Ha ki akarnám magam rúgatni betennék egy horogkeresztet az aláírásomba, mert engem légyszi így fogadjanak el..
Máshol is megy ez az érzékenyítés?
Nálunk igen is el kell az érzékenyítés, mert a többség egy tuskó.
Egy normális országot az jellemez hogyan bánik a szegényekkel, elesettekkel, kisebbségekkel.
Nálunk meg az államból tollasodók arcoskodnak, kivagyiskodnak.
Amúgy ha van férjed, gyereked, gondolom róluk se beszélsz senkinek, mert csak egy gép vagy, aki bejár dolgozni.
Hát körlevelet nem írnak a férjemről meg a gyerekemről senkinek
Sose kaptunk körlevelet a hetero párkapcsolatokról, sem a gyerekvállalásról, sem az állatokról se semmiről, de még a nőnapról sem, csak a melegek ilyen fontosak úgy látszik..🙄
Itt full nem az a baj, hogy valaki meleg. Hanem hogy MINDEKI MÁS nyilvános állásfoglalását erőlteti a cég. Ez kicsit több annál is, hogy meg kell hallgatni, mert it a dolgozóknak (legyen meleg vagy nem meleg) kellene posztolni a témában közösségi oldalakon.
Még ha meleg valaki, neki sem kellene muszájnak lennie erről posztolnia, mert senki nem kötelezhető, hogy nyilvánosan éljen meg valamit.
Az meg, hogy random dolgozóktól us ezt várják, na ez tényleg nevetséges.
A cég ne akarjon senkit kényszeríteni, hogy állást foglaljon vallási, politikai, morális, bármilyen dolgokban, mert nem ez a feladata. A dolgozók emberek, akik simán gondolhatnak bármit az adott témáról, onnatól, hogy ellene vannak, odáig hogy nem kompetensek a témában. Hadd ne a főnökség döntse már el mindenki nevében.
Ja és igen, a meleg főnök is azt mondta, hogy dehogy rak ki ilyet..
Miért? Mert normálisan gondolkodik.
Egy normális, felnőtt embernek alapnak kellene lennie, hogy nem posztolja rommá magát, meleg, nem meleg. Lehet ez csak az én véleményem, de szerintem nem muszáj minden gondolatunkat kirakni mindenki elé. Úgy is lehet véleményünk, sőt, identitásunk is, hogy nem tudja boldog-boldogtalan. :D
Ez nem szégyenkezés, meg rejtegetés, de kell a teljes internet "lakosságának" tudni, hogy én kire szavaztam, kivel szexelnék, mit ettem és mekkorát szrtam? Felesleges. A vitán és kellemetlenségen kívül abszolúte semmihez nem vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!