Mièrt intenek a Covid-os helyzettel kapcsolatban a munkahelyen gondosabb higéniai itèzkedésekre, ha a mindennapi èletben, bàrmilyen helyzetbe belesodorják az embert, akár lelkileg is?
nálunk kötelező a maszk. szinte mindenkin van is, kivéve 2 megrögzött csakazértse janit.
Kérdeztem a főnököt mi értelme a kötelezettségnek ha azokkal akik megszegik semmi se történik. A válasza: hát mit csináljak velük.
Én ezt nem értem. Mondja neki hogy na vagy felkaptok egy maszkot de 5 percen belül, vagy fegyelmivel repültök. azonnal lenne maszk.
Így igaz.
De mondhatod a főnöknek, hogy ha ellenőrzés lesz, bezárhat.
"De mondhatod a főnöknek, hogy ha ellenőrzés lesz, bezárhat."
nem zárhat be, max egyéni büntetés lenne. szomszéd cégnél már volt ellenőrzés volt bírság és ennyi.
Azért mert az egész sehogy nem működik pl nálunk. Mi váltott műszakban voltunk, 11 órákat dolgoztunk és 1 óra ki volt hagyva hogy fertőtlenitsenek a takaritok.
Naa már most ebből az lett h túlórázni jöttek be a másik műszakből is pl, voltak karbantartók akik 1 műszakosak voltak igy simán átadhattak vna bármit (mind a 3 covid-os lett).
Tehát akkor miért is erőltessük a "maszkot hord mert véd c. dumát?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!