Csak engem idegesít az olyan szobatárs az irodában, aki reggel felteszi a fejére a fejhallgatót, aztán egész nap nem lehet szólni hozzá, vagy kiabálni kell, hogy észre vegye, integetni, odamenni hozzá, mert Ő ugye zenét hallgat?
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ha én egy szobában vagyok másokkal 8 órán keresztül, akkor nem tudok nem tudomást venni róluk, kizárni őket teljesen.
Úgy érzem megtisztelem a többieket azzal, hogy nem bújok egy rohadt fejhallgató mögé a teljes munkaidő alatt.
Ráadásul a munkát is hátráltatja, a francnak van kedve valakit mindig így kizökkenteni a kis zenehallgatásából.
Nyilván tök oké meghallgatni pár számot, megnézni egy videót stb., én is teszem, de ez a 8 órás zombi üzemmód, ez micsoda már??
Az a baj, kérdező, hogy nem tudod azt elfogadni, vannak emberek, akik nagy ívben tojnak rád. Nem érdekli őket élsz, halsz, ők élik a saját életüket, te meg le vagy sz@rva tulajdonképp😃. A munkatársad is egy ilyen ember, sz@rik az rád, te meg itt tobzódsz már napok óta
Tobzódok napok óta:))
Az, hogy reagálok a kommentekre az tobzódás neked, gondolom:)
Amúgy meg nem érted a lényeget. Nem az zavar, hogy RÁM szarik, azzal nincs baj. Az a gond, hogy MINDENKIRE. És ilyen emberrel nem jó egy légtérben lenni.
De, gondoltam rá, hogy autizmus, de nem tartom valószínűnek.
Annak más jelei le lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!