Csak engem idegesít az olyan szobatárs az irodában, aki reggel felteszi a fejére a fejhallgatót, aztán egész nap nem lehet szólni hozzá, vagy kiabálni kell, hogy észre vegye, integetni, odamenni hozzá, mert Ő ugye zenét hallgat?
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ha én egy szobában vagyok másokkal 8 órán keresztül, akkor nem tudok nem tudomást venni róluk, kizárni őket teljesen.
Úgy érzem megtisztelem a többieket azzal, hogy nem bújok egy rohadt fejhallgató mögé a teljes munkaidő alatt.
Ráadásul a munkát is hátráltatja, a francnak van kedve valakit mindig így kizökkenteni a kis zenehallgatásából.
Nyilván tök oké meghallgatni pár számot, megnézni egy videót stb., én is teszem, de ez a 8 órás zombi üzemmód, ez micsoda már??
Jó, akkor a munkatársad zombi, te meg mindenlébenkanál.
Lezárhatjuk a kérdést?
#31 Én is láttam már példát arra, hogy két egymás mellett ülő ember chaten beszélt. És még büszke is vagy erre?
Senki sem beszélt home office-ról itt. Nekem is van home office is néha. Nyilván nem megyek oda tömegközlekedéssel a kollégámhoz, hogy élőben beszélhessem át vele az adott munkafázist.
#32 Igen, te lezárhatod.
Veheted is a fejhallgatót.
Ja, bocs, rajtad van, elfelejtettem..
#35 Nyilván velem van a baj:) Ez egyértelmű.
Igaz, hogy nálunk kisebbségben vannak az olyan zombik, amilyenek itt a kommentek között többségben, de hát vannak ilyen különbségek az életben.
Azért az fura, hogy csak egy ember bódul bele a fejhallgatójába egész nap, a többi 6 meg szokott emberi hangon beszélgetni egymással,
itt ezen az oldalon meg mégis próbálják megmagyarázni nekem sokan, hogy az az egy fejhallgatós a normális és az emberi hangon beszélgető emberekkel van a baj.
Hm..., kivel is van a baj?
Ha esetleg valaki nem figyelt, nem a fejhallgatóba kötöttem bele, hanem, hogy valaki a teljes munkaidejét abban tölti, hátráltatva a munkát is és kizárva a többieket (vagy magát) az emberi kommunikációból.
Az utóbbihoz természetesen joga van, csak hát...
Na mindegy, teljesen normális, nincs vele semmi baj, velünk van baj.
#36 Az olyan munkahely, ahol nem nézik jó szemmel az emberi beszélgetést, az nem munkahely, hanem rabszolgatartás és én onnan azonnal eljönnék.
Elsősorban emberek vagyunk, utána dolgozók.
Nyilván a munkahely nem egy teadélután, de nem is robotpark, ahol csak gépek összehangolt működése zajlik.
Persze, akinek nincs gondolata, azt nem zavarja, hogy nem szabad beszélgetni, mert amúgy sincs mit mondania. Sőt, még örül is neki, hogy nem derül ki, belül mennyire üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!