Csak engem idegesít az olyan szobatárs az irodában, aki reggel felteszi a fejére a fejhallgatót, aztán egész nap nem lehet szólni hozzá, vagy kiabálni kell, hogy észre vegye, integetni, odamenni hozzá, mert Ő ugye zenét hallgat?
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ha én egy szobában vagyok másokkal 8 órán keresztül, akkor nem tudok nem tudomást venni róluk, kizárni őket teljesen.
Úgy érzem megtisztelem a többieket azzal, hogy nem bújok egy rohadt fejhallgató mögé a teljes munkaidő alatt.
Ráadásul a munkát is hátráltatja, a francnak van kedve valakit mindig így kizökkenteni a kis zenehallgatásából.
Nyilván tök oké meghallgatni pár számot, megnézni egy videót stb., én is teszem, de ez a 8 órás zombi üzemmód, ez micsoda már??
Kolléganőm így. Nem függ össze a munkánk, de pl átcsörög egymáshoz a telefonunk. Ha kimegyek mosdóba, nem hallja, ha csörög az asztalon a telefonom, nem veszi át a hívást.
Másrészt ha valami humorizálás megy, nagy nevetés, akkor leveszi a fejhallgatót és "mi, mi???" Kva fárasztó utólag mindig elismételni a poént és nem is poén úgy már.
#1 Akkor egy irodai munkavégzéshez nem tartozik hozzá az emberi beszélgetés?
Nem fontos, hogy egy közösség alakuljon ki, ahol mindenki jól érzi magát és egy társaság része lehet?
Ne szóljunk egymáshoz, csak dolgozzunk?
Úgy üljünk egy szobában, mintha gépek lennénk, amiket letettek egymás mellé aztán csak bekapcsoltak?
Milyen egy beteg világ ez?
#4 Nemrég jött ide, és így kezdte, már az elejétől fogva.
Csak férfiak vannak itt, szóval nincs üres fecsegés, pletyka, hanem értelmes témákról szól a beszélgetés, ha van (nem egész nap).
Nem.
Sajnos sok hozzád hasonló van.
A legrosszabb, hogy sokan nem veszik észre, hogy éppen miattuk kell fejhallgatóval dolgozni.
"Milyen egy beteg világ ez?'
. Ez alapján én is fejhallgatóval dolgoznék melletted...
"Akkor egy irodai munkavégzéshez nem tartozik hozzá az emberi beszélgetés?" Nem. Pozitív, ha van, de nem elvárható.
"Nem fontos, hogy egy közösség alakuljon ki, ahol mindenki jól érzi magát és egy társaság része lehet?" Nem. Az embernek jobb esetben van elég társasága munkán kívül.
"Ne szóljunk egymáshoz, csak dolgozzunk? Úgy üljünk egy szobában, mintha gépek lennénk, amiket letettek egymás mellé aztán csak bekapcsoltak?" Ha nem kedveljük egymást, akkor igen. Minek jópofizzunk olyanokkal, akiket csak muszájból viselünk el?
"Milyen egy beteg világ ez?" Olyan, amiben nem kötelező minden szar alakkal szóbaállni, csak azért, mert kolléga az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!