Munkahelyet váltottam de nem igazán jött be.Szállos munka volt,szobatárs nem jött be. Visszamentem a volt munkahelyemre.De amióta eljöttem az új munkahelyemröl nem tálálom a helyemet a világban rosszul érzem magam, régi új munkahelyen sem olyan már?
Akikkel jóban voltam a régi új munkahelyemen se olyan a viszony mint volt alig beszélünk olyan rideg lett minden. Nem találom a helyem a világban, feszengek rossz kedvem van.
Mitől lehet?
Itt válaszolok! Szerintem biztos, hogy csak ezért ilyen minden. Azért lehet nagyon kedveltek, és ugye feldolgozni azt, hogy munkahelyet váltasz utána visszamész miután már beletörödtek, azért idő kell míg váltanak érzés ügyileg is, és lehet most a durci korszak van. Ha nem voltál bunkó, nem okoztál senkinek lelki bánatot, akkor szinte biztos, hogy ez van a háttérben, hogy érzékelik rajtad, hogy csalódtál, és azt is hogy azért félsz, hogy most hogy fogadnak vissza. Hagy időt magadnak is és nekik is, és ne agyalj, mert a szervezeted nyűgös lesz tőled. Ne fáraszd magad oktalan gondolatokkal, inkább helyette igyál egy forró csokoládét és nézz meg valami vígjátékot. Én most elkezdtem egyet nézni az a címe, hogy 12 karácsonyi ajándék- 12 gift of Christmas. Úgyis egy hónap és itt a Karácsony, és valamilyen szinten ahogy láttam az egyik szereplő se találja a helyét munka ügyben de valamiben nagyon ügyes. Talán segít majd neked is ez a film, de én is még csak elkezdtem nézni.
https://www.youtube.com/watch?v=TLwh4vgAyy8&list=PL6YPARtMin..
De lehet, hogy téged az ilyen filmek untatnak. hehe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!