Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csak engem idegesít az olyan...

Csak engem idegesít az olyan szobatárs az irodában, aki reggel felteszi a fejére a fejhallgatót, aztán egész nap nem lehet szólni hozzá, vagy kiabálni kell, hogy észre vegye, integetni, odamenni hozzá, mert Ő ugye zenét hallgat?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ha én egy szobában vagyok másokkal 8 órán keresztül, akkor nem tudok nem tudomást venni róluk, kizárni őket teljesen.

Úgy érzem megtisztelem a többieket azzal, hogy nem bújok egy rohadt fejhallgató mögé a teljes munkaidő alatt.

Ráadásul a munkát is hátráltatja, a francnak van kedve valakit mindig így kizökkenteni a kis zenehallgatásából.

Nyilván tök oké meghallgatni pár számot, megnézni egy videót stb., én is teszem, de ez a 8 órás zombi üzemmód, ez micsoda már??

2023. márc. 22. 15:31
 11/94 anonim ***** válasza:
93%

Mert a férfiak tudnak csak értelmes dolgokról beszélgetni? :DDDD

Dolgoztam már férfiak között. Egy idő után én is a fülesem mögé bújtam....pedig nem gyári meló volt, hanem elég komoly tervezés....de annyi altesti humorral csak abban a közegben találkoztam...

2023. márc. 22. 15:49
 12/94 A kérdező kommentje:
#9 Oké, ha csak te lennél a szobában, akkor én is felvenném a fejhallgatót, de én értelmes emberekkel vagyok egy szobában jelenleg.
2023. márc. 22. 15:49
 13/94 A kérdező kommentje:

#11 Nem, nők is tudnak értelmes dolgokról beszélni, de azért ott jellemzőbb a pletyka, fecsegés, nyilván van kivétel.

A sok altesti humor valóban indokolja a fejhallgatót, nálunk ilyen nincs.

2023. márc. 22. 15:51
 14/94 anonim ***** válasza:
91%

Engem a csacsogás jobban zavar (még akkor is, amikor a csacsogók azt hiszik hogy a szofisztikáltság netovábbja a zaj, ami kijön a szájukon).

Sajnos nem olyan munkám van, ahol megengedhetném magamnak a zenehallgatást, viszont ezerszer jobban megy a koncentráció, ha ki tudom szűrni a környezetemet. Márpedig ez a munkahely lényege, nem? Hogy jól végezd a dolgod, nem pedig az, hogy hogy nyalsz be a többieknek.

Csak akkor lenne ilyesmivel bajom, ha tényleg gyakran kéne kommunikálni vele. Ha 8 órában hozzászólok összesen 5ször, akkor had hallgassa.

2023. márc. 22. 15:54
 15/94 anonim ***** válasza:
91%

És téged mit zavar?? Nyilván azt akarja, hogy ne szólj hozzá. Tartsd tiszteletben.

Veled ellentétben neki nem igénye hogy benne legyen egy "közösségben". Ő dolgozni jár be, nem veletek traccsolni. Gondolom ő majd otthon beszélget a családjával, semmi szüksége rátok. A munka is el van végezve.

Kopj le róla.

2023. márc. 22. 15:55
 16/94 anonim ***** válasza:
58%

#12: ja, attól vagy értelmes, hogy egyetlen válaszba belemagyarázod a világfájdalmadat, engem meg így ismeretlenül lehülyézel.

De persze ezek alapján se merül fel benned, hogy benned van a hiba.

2023. márc. 22. 15:55
 17/94 anonim ***** válasza:
88%
Engem például nagyon zavar, ha az irodában beszélgetnek mindenféle marhaságról, nehéz ignorálni és a munkámra figyelni. Azt is sejtettem, bár még nem találkoztam ilyennel, hogy vannak ilyen emberek, mint a kérdező, hogy quasi zavarja őket, ha én fülest használok. Értem ezt arra, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy nem veszik-e sértőnek a kollégák, hogy nem vagyok rájuk bármilyen okból kiváncsi. Attól függetlenül használom a fülhallgatót ha tervezek, mert rendkívül zavar az ugatásuk, én dolgozni járok be, engem ne akasszanak meg, ne tartsanak fel. Be van osztva az időm.
2023. márc. 22. 15:56
 18/94 A kérdező kommentje:

#15 Én tiszteletben tartom, hogy Ő zombi, nincs ezzel gond.

Itt tettem fel a kérdésemet. Úgy tűnik, itt is elég sok van.

2023. márc. 22. 15:59
 19/94 anonim ***** válasza:
91%

" Akkor egy irodai munkavégzéshez nem tartozik hozzá az emberi beszélgetés?"

Az irodai munkavégzéshez a munkavégzés tartozik hozzá, a privát pletykák az ebédszünetbe vagy a munka utáni idöbe tartoznak.

2023. márc. 22. 16:01
 20/94 anonim ***** válasza:
91%
Tudod, én is használok fejhallgatót, és nem hallgatok semmit, egyszerüen csak a munkámat akarom végezni zavarások nélkül. Márpedig, ha a többieknek folyamatosan jár a szája, akkor nem lehet koncentrálni.
2023. márc. 22. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!