Csak engem idegesít az olyan szobatárs az irodában, aki reggel felteszi a fejére a fejhallgatót, aztán egész nap nem lehet szólni hozzá, vagy kiabálni kell, hogy észre vegye, integetni, odamenni hozzá, mert Ő ugye zenét hallgat?
Lehet, hogy én vagyok régimódi, de ha én egy szobában vagyok másokkal 8 órán keresztül, akkor nem tudok nem tudomást venni róluk, kizárni őket teljesen.
Úgy érzem megtisztelem a többieket azzal, hogy nem bújok egy rohadt fejhallgató mögé a teljes munkaidő alatt.
Ráadásul a munkát is hátráltatja, a francnak van kedve valakit mindig így kizökkenteni a kis zenehallgatásából.
Nyilván tök oké meghallgatni pár számot, megnézni egy videót stb., én is teszem, de ez a 8 órás zombi üzemmód, ez micsoda már??
Mert a férfiak tudnak csak értelmes dolgokról beszélgetni? :DDDD
Dolgoztam már férfiak között. Egy idő után én is a fülesem mögé bújtam....pedig nem gyári meló volt, hanem elég komoly tervezés....de annyi altesti humorral csak abban a közegben találkoztam...
#11 Nem, nők is tudnak értelmes dolgokról beszélni, de azért ott jellemzőbb a pletyka, fecsegés, nyilván van kivétel.
A sok altesti humor valóban indokolja a fejhallgatót, nálunk ilyen nincs.
Engem a csacsogás jobban zavar (még akkor is, amikor a csacsogók azt hiszik hogy a szofisztikáltság netovábbja a zaj, ami kijön a szájukon).
Sajnos nem olyan munkám van, ahol megengedhetném magamnak a zenehallgatást, viszont ezerszer jobban megy a koncentráció, ha ki tudom szűrni a környezetemet. Márpedig ez a munkahely lényege, nem? Hogy jól végezd a dolgod, nem pedig az, hogy hogy nyalsz be a többieknek.
Csak akkor lenne ilyesmivel bajom, ha tényleg gyakran kéne kommunikálni vele. Ha 8 órában hozzászólok összesen 5ször, akkor had hallgassa.
És téged mit zavar?? Nyilván azt akarja, hogy ne szólj hozzá. Tartsd tiszteletben.
Veled ellentétben neki nem igénye hogy benne legyen egy "közösségben". Ő dolgozni jár be, nem veletek traccsolni. Gondolom ő majd otthon beszélget a családjával, semmi szüksége rátok. A munka is el van végezve.
Kopj le róla.
#12: ja, attól vagy értelmes, hogy egyetlen válaszba belemagyarázod a világfájdalmadat, engem meg így ismeretlenül lehülyézel.
De persze ezek alapján se merül fel benned, hogy benned van a hiba.
#15 Én tiszteletben tartom, hogy Ő zombi, nincs ezzel gond.
Itt tettem fel a kérdésemet. Úgy tűnik, itt is elég sok van.
" Akkor egy irodai munkavégzéshez nem tartozik hozzá az emberi beszélgetés?"
Az irodai munkavégzéshez a munkavégzés tartozik hozzá, a privát pletykák az ebédszünetbe vagy a munka utáni idöbe tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!