Halál merev ellentmondást nem tűrő állásinterjú berendeléssel jobb nem is foglalkozni? ha ilyen a kezdet milyen a folytatás?
Berendelnek adott nap adott órára. Felhívom őket hogy köszönöm az időpontot de nem lehetne kicsit tolni? Mondjuk délutánra?
Erre kioktatnak hogy be vannak táblázva a kedvemért nem szerveznek át mindent egyébként is százan várnak az állásra -szóval ha nem jó az időpont akkor szevasz ennyi volt.
Nulla rugalmasság.
Talán jobb is ha ide nem vesznek fel?
Na most már látod. És ez mit változtat a helyzeten? semmit. Berendelnek nem tudok menni akkor (de rá 2-3 órával már tudnék) de ez nekik nem jó.
Vagy ugrok az első füttyentésre vagy hello szóba se állnak velem többet.
Ezek mekkora trágyadomb cégek lehetnek?
"De akkor eleve nem értem, mikor akarsz bemenni? Ők is munkaidőben interjúztatnak. "
Mondjuk lelépnék munkaidő vége - 2 óra. Az még belefér.
Bonyolult mi?
"Kaptál egy csomó megoldást,"
Pl mit? Hazudjak be kamu betegséget? hasmenést? Ez a nagy tanács?
Legyen "csőtörés" otthon?
"Szerinted a cég egy trágyadomb, mert hozzád kellene igazodniuk"
NEM!! KÖLCSÖNÖSEN egymáshoz kéne igazodni!
Nem így fair? Ők azt mondják adott nap adott óra én meg azt mondom oké az adott nap de ne legyen adott óra hanem óra+ 3.
Ez nem így fair? Ők is engednek én is, kölcsönös.
Tán nem így fair?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!