Állásinterjún miért vannak azon kiakadva hogy én már a 22-es béreket veszem alapul? Azt mondják br 219E a bér, mondom az 21ben volt, jan 1-től már br 260 a GBM és ki vannak akadva hogy ezt említeni merem?
Nem mindenhol szeretik,ha egy munkavállaló tisztában van alapvető dolgokkal a jogait,Mt-t illetően.
Ezzel nem azt akarom mondani,hogy egy dolgozónak csak jogai vannak.
Sok helyen szívesebben foglalkoztatnak olyan embert,aki azt sem tudja megmondani hogy mi a különbség a bruttó/nettó között.
Szerencsére azért nem ez az etalon.
" nem is értem miert vennének fel a januártól érvényesre?"
Mondjuk TÁN azért mert ha felvesznek, akkor nem dec utolsó napjaitól vesznek fel, hanem 22.01.01-el. Mondjuk tán azért .
És 01.01-től nem br 219 a GBM. Hiába annyi most ha a szerződés 01.01-től él.
Megkaptad a végkielégítést az alapítványi iskolában?
Reggel még azon agonizáltál, hogy más ment el, és nem köszönt el tőled
"Mondjuk TÁN azért mert ha felvesznek, akkor nem dec utolsó napjaitól vesznek fel, hanem 22.01.01-el. Mondjuk tán azért ."
Attól, hogy parasztosan beszélsz, szerintem okosabbnak tűnsz? Engem dec. 13-n vettek fel, aznapi dátummal, bár gondolom az alapítványi suliban képtelenség az azonnali hatályú felvetel, mint minden normalis helyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!