Ha állásinterjún nincs jó kedvem az nagy baj?
Nem normálisak . “Nem is örül ?” De most csapdosom a seg.em a parketthez!!! A semmiert , mert talán felvesznek , berúgok örömömben!
Ha nem vagy jó passzban, megértem, csak ne írd önjellemzésként, hogy vidám vagyok, aztan megjelensz lenyúlt arccal.
Sajnalom, hogy ilyen szomorú helyzetben vagy! Bízzál a változásban! Imádkozz!
Nemrég felvételiztem egy helyre. 10 jelentkezőből kettőt vettek fel, az egyik én voltam. A másik srác a közös elbeszélgetésen rákérdezett, hogy miért pont minket választottak. Azt felelték, leginkább azért mert tetszett, hogy az interjún közvetlenek voltunk és jó kedélyűek. Voltak olyan jelentkezők akik picit képzettebbek lettek volna nálunk, de mindegyikükkel lapos volt a beszélgetés, látszott rajtuk a "csak legyünk már túl rajta" tekintet, ők pedig a képzettség mellett azt is szeretnék, hogy a csapat tagjai életvidámak legyenek.
Szóval érthető az, hogy egy alapvetően vidám csapatba nem szeretnének bevenni olyat aki már az interjún is látványosan kedvtelen. Van ex-hr-es ismerősöm, az ő cégük is nézte az emberek alapvető attitűdjét a szakmai tudás mellett(persze csak ha olyan munka volt, amire sok jelentkező lehetett. nyilván egy hiányposztra, amire alig jelentkeznek, nem fognak annyira válogatni). Kövi interjúra próbálj meg leglább egy picit jobb kedvvel menni :D
Azert mert szomorú, lehet tragédia érte, nem jelenti azt, hogy egy negatív energiavámpír! Aki nem is fog változni !
Leülhetsz 8 as es a többi , emberségből 1 es!!
Általában azt is nézik milyen a személyiséged.
Senki sem szeret olyannal dolgozni akin már az interjún is látszik, hogy utálja az egészet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!