Állásinterjún nem voltam jó kedvű az interjúvoztatók szerint. Erre azt mondták ez itt egy nagyon vidám kis csapat és nem engem keresnek. Sok sikert kívánnak de menjek máshova ide nem kellek. Ez egy rendkívül rosszhírű munkahely. De amikor felhívtak,hogy menjek be interjúra,akkor is azt mondta aki telefonált"nem is örül?" Azt várták,hogy örömömben újjongjak,hogy náluk dolgozhatok?
Igazuk van,miért nem örülsz hogy kaptál egy lehetőséget dolgozni,a megélhetésedet biztosítani?Persze azt nem várja el senki hogy könnyek között törj ki,nem mindenki tudja látványosan kifejezni az érzelmeit de ha emiatt nem tetszettél nekik akkor elég feltűnően rossz kedved lehetett.
Én elhiszem hogy biztos van okod erre de az hogy úgy indítasz hogy semmi lelkesedés nincs benned az egy fekete pont és ahogy látod inkább egy szimpatikusabb személyt választottak akivel valószínűleg könnyebb lesz dolgozni.
2021. nov. 28. 08:46
12/16 anonim válasza:
#9es akkor terapeitához menjen, be állásinterjúra. Egy ilyen interjúnak a lényege a legjobb ember megtalálása, nem pedig hogy pátyolgassák akinek éppen baja van.
2021. nov. 28. 09:35
13/16 anonim válasza:
Mondjuk felmerül a kérdés, hogy ha azért voltál rosszkedvű, mert nem akartál ott dolgozni akkor egyáltalán mimek jelentkeztél? Vagy minek mentél el az interjúra? Ha pedig just in time voltál rosszkedvű, mert pl pont akkor jött meg, vagy mittomén,akkor mondhattad volna az interjúztatóknak hogy "sorry ma nem vagyok a top-on, át lehetne-e tenni máskorra az interjút?" Alapvetően senki nem szereti a fekete felhőket, még ha operátornak jelentkezel akkor sem. Ha pedig valami irodai munkára ahhol tényleg fontos hogy jó csapatjátékos legyél (ergó "jófej"), akkor meg főleg nem. Azt gondolom, hogy a jó természet és a pozitív kisugárzás majdnem fontosabb mint a száraz, tárgyi tudás (persze ezt nem a bot hülyékre értem)
2021. nov. 28. 09:38
14/16 anonim válasza:
9 es , ja persze tipikus magyar mentalitás, hogy ha a magáncég pszichotikus félőrült főnöke nem vesz fel, az csakis es KIZÁRÓLAG A TE HIBÁD lehet, nem?????
Anyuka meg is pofoz otthon . Milyen ertfogyos mentalitás ez! Megfelelni exaltált, esetleg betépett 8 osztályosoknak, csak mert van egy szék a hátsójuk alatt !! Mert kisistent játszanak 0 emberismerettel ! Aminek megisszák a levét ! Ők is es mások is!
Hagyjuk, jó?
2021. nov. 28. 10:00
15/16 anonim válasza:
Még jó hogy nem járok munkahelyekre. Nem is akarok állást. Mégis gazdagabb vagyok nálatok. Tiszta megalázó lenne egy állás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!