Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl vannak dolgoztatva az...

Túl vannak dolgoztatva az orvosok?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallottam, hogy mivel kevesen vannak, nagyon sok munkájuk van és napi 10 óra/munkanap a normális. Van valakinek tapasztalata erről?

ma 15:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
43%
Az én háziorvosom biztos nincs túldolgoztatva. Olyan kényelmesen tolja a melót hogy ihaj.
ma 15:20
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
XDDD 1es ugyanahhoz az orvoshoz járunk?
ma 15:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen orvos. A fél rokonságom orvos, de nincsenek jobban halálra dolgoztatva, mint bármely más munkás
ma 15:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy megy, hogy 8-12 ig rendel, azaz napi 4 órát. Ide bejutni csak úgy lehet ,hogy időpontot kérünk, vagy kivárjuk a rendelés végét. Nem érdekli, hogy 8-ra ott vagy a váróban, nincs időpont, akkor nem hív be a rendelés végéig, akkor se ha van szabad hely.

Elvileg 12-16 között pedig ügyeletben van. Nos, ez idő alatt telefonon elérni lehetetlen, az orvosi rendelő ajtaja zárva, csöngetésre senki nem jön ki. Doki autója pedig a parkolóban rostokol ez idő alatt.

Lehet hogy egy kórházi orvos kiköpi a tüdejét, de a háziorvosoknak arany életük van.

ma 15:36
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Én a saját háziorvosomnál nem azt látom, mint az előttem szólók: megállás nélkül cseng a telefon, közben egymás után jönnek a betegek, rendelés után pedig még egy-másfél órán kereszül az emaileket válaszolgatják, e-recepteket írnak.

A feleségem háziorvosa pont ugyanez: tele a váró, két beteg között meg kettőt letud telefonon. Akikre meg nem jutott ideje, visszahívja rendelés után.

ma 15:39
 6/15 anonim ***** válasza:
53%
10-ből 8 munkakörben túl vannak dolgoztatva az emberek, nemcsak az orvosoknak nehéz. Egyébként az én háziorvosomnak luxus kocsija, iPhone-ja és két háza van jó környéken, valamint rendszeresen utazgatnak a családdal. Annyira szar élete nem lehet.
ma 15:43
 7/15 Katona Dius ***** válasza:
A saját házi orvosomra egy rossz szót nem tudok mondani, férjemé valami borzalom. Elérhetetlen, ráadásul orvosnak is szar. Csak nem lehet tőle átmenni senki máshoz, mert nem veszi át a betegeit senki.
ma 15:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ melyik orvos. Például én egy Borsodi kisfaluban élek és a környéken csak a mi falunkban van orvos, a többiben meghaltak, és a miénk is bőven nyugdíjkorhatár felett van. Ő minden nap több faluban is rendel, és ingázik 3-4 falu között. Ez lehet hogy csak az én háziorvosom, nyilván nem mindegyik van túldolgoztatva, de ő mindenképp. Hallottam már olyan orvosról is aki mindennap max négy órát rendel magánban.
ma 16:19
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Anyukám fogorvos. Nincs túlhajszolva
ma 16:21
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Nincsenek túlhajszolva. Már rég előrébb helyezték magukat a betegeknél. Az emberek meg nem hisznek már bennük, max pár naiv öreg.
ma 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!