A magyarok miért fogadják el hogy agyon vannak dolgoztatva fagyipénzért?
Egy jó barátom külföldre költözött, Svédországba.
Voltam kint nála és volt szerencsém belelátni a munkakörülményekbe, mintha egy más világ lenne.
Az emberek halál nyugodtan elvannak, nem stresszelik szét az agyukat, nem dolgozzàk agyon magukat.
Ő ugyan abban a pozícióban dolgozik kint multinàl mint itt, elmondása szerint negyed annyit dolgozik, és tripla annyit keres. Egyébként sokkal jobban néz ki mint amikor itt élt, látszik rajta a más életstílus, tehát lehet igazság abban amit mondd.
Külföldön miért becsülik meg jobban az embereket?
Azért, mert a Kádár-rendszerben nem alakult ki valódi, demokratikus embertársadalom.
Svédországban más a politika. Ott nem az agyhalott, maffiózó, korrupt, csőcselék, élősködő bérencek vannak a parlamentben több, mint 60 éve.
Másképp alakult a történelmük.
Az oktatás sem az önálló, kreatív, kritikus gondolkodásra nevel Magyarországon, így a társadalom szellemi színvonala a breki segge alatt van.
Svédországban van igény a tisztességre, minőségre, biztonságra.
Magyarországon meg az ügyeskedésre, hülyeségre, felszínes életre.
Tisztelet a kivételnek Magyarországon.
Én itthon is halál nyugodtan elvagyok, jól meg vagyok fizetve, ráadásul karnyújtásnyira itt van a rengeteg barátom, rokonaim, családom....
Kint meg haverkodhatsz a pakinigger bevándorlóval...
Hallgasd meg és megérted Tibbah - Betiltva (közr. Siska Finuccsi)
Amikör külföldre jötem eléggé nagyot néztem, hogy itt emberszámba veszik a munkavállalót.
El sem hiszem ha nem a saját bőrömön tapasztalom.
Kérdésedre válaszolva nem hittem el, hogy lehet máshogy is.
biorobot szinten lehet, hogy nem vesznek emberszámba...
De azért nem mindenki nyócelemis ugribugri.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!