Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szociálpedagógus diplomával...

Szociálpedagógus diplomával milyen munkakörben dolgozol a szakmáddal?

Figyelt kérdés
Csak azok válasza érdekel, akik olyan munkát végeznek, amihez erre a végzettségre van szükség. Pl. Esetmenedzser, gyermekvédelmi felelős, családsegítő stb.

ma 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

1 éve végezten, és nem tudok elhelyezkedni.

Erre a szakra NE menjetek. Totál értelmetlen.

Amikor gyakorlatokra kellett jelentezni szinte sportot űztek abból az intézmények, hogy higyan kosarazzanak ki. Holott nekik ez ha nem is ingyen munka, de simán egy gyakornokra a kulimunkát rá lehetne testálni... Ez sem kellett sokszor.

Anno engem figyelmeztettek itt erről a szocmunka, szocped kamu szakokról. Nem hallgattam az illetőre.

Most én kérek mindenkit egy nyilvános kommentben, hogyha jót akartok magatoknak, tanulni is, akkor ezek nem a ti szakjaitok.

Különben neg ezek a szakok jellemzően nagyobb létszámmal indulnak, és nézzétek meg, hogy hányan végeznek egy-egy egyetemen.

ma 20:12
 2/3 A kérdező kommentje:

Már elvégeztem ezt a szakot, de eddig más területen dolgoztam. Most gyes után nem akartam visszamenni a korábbi munkahelyemre, mert ott a munkaidő/nyitvatartás nem óvoda kompatibilis.

Viszont azonnal találtam munkát a diplomámmal. Egyetlen egy helyre jelentkeztem, és fel is vettek. Nekem inkább úgy tűnik, hogy hiányszakma.

ma 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Más élettörténetek. Erre ezt tudom mondani.

Ha hiányszakma, miért nem fogadnak gyakornokokat? Ha nem fogadnak, miért sír a szájuk, ha amúgy ráteszik a telefont egy olyanra, aki ilyen területre megy?

Tesznek érte, hogy hiányszakma legyen.

ma 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!