Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Túl vannak dolgoztatva az...

Túl vannak dolgoztatva az orvosok?

Figyelt kérdés
Sok helyről hallottam, hogy mivel kevesen vannak, nagyon sok munkájuk van és napi 10 óra/munkanap a normális. Van valakinek tapasztalata erről?

ma 15:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért hiszik sokan azt, hogy csak az orvosok vannak túlhajszolva ebben az országban
ma 16:48
 12/18 A kérdező kommentje:
11. Ilyenről szó sem esett itt. Csak megkérdeztem, hogy ők túl vannak e hajszolva. Máshol vezesd le a frusztrációd.
ma 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:
76%
#11, senki nem hiszi azt, csak a túlterheltségből fakadó hibák az ő esetükben kicsit parábbak.
ma 17:01
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem miért vagyok lepontozva. Csak mondom hogy amikor félreteszik a telefont az nem azért van mert ég a körmük alatt munka és nem fér bele felvenni. Amikor könyörögsz időpontért az nem azért van mert ne tudnának korábban adni, hanem mert másnak adják ki. Ébredjetek. Aszerint vagy ellátva amilyen besorolású polgár vagy, ez nem túlterheltség kérdése.
ma 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

"Nem értem miért vagyok lepontozva."

Mert hülyeségeket írsz.

ma 17:19
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
Dehogy.mindenkit ekhajtanak kezelés nelkul.
ma 18:06
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Kussoljon mindenki
ma 19:04
 18/18 anonim ***** válasza:
17. Miért is?
ma 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!