Állásinterjún miért vannak azon kiakadva hogy én már a 22-es béreket veszem alapul? Azt mondják br 219E a bér, mondom az 21ben volt, jan 1-től már br 260 a GBM és ki vannak akadva hogy ezt említeni merem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 15:09
11/18 A kérdező kommentje:
"Engem dec. 13-n vettek fel, aznapi dátummal, " teljesen mindegy ez KÖTÖZKÖDÉS A SEMMIN mert még ha dec 31-es dátummal vesznek is fel, akkor is kötelesek a 22-es GBM-et megadni 1 nappal később.
A br 219-es GBM jogos ebben a teoretikus szituban 1 napig. 1 nappal később már nem jogos.
Ez evidens.
2021. dec. 27. 17:34
12/18 anonim válasza:
Nem, arra az 1 hónapra nem kell megadni a következő hónaptól érvényes bermiminimumot
13/18 A kérdező kommentje:
a 22.01.01től érvényes szerződésre nem kell megadni a 22.01.01-től érvényes emelt GBM-et? Na mesélj még!
2021. dec. 27. 19:15
15/18 anonim válasza:
Kérdező, te tenyleg ennyire fogyatékos vagy, hogy 2 mondatot nem tudsz elolvasni?
16/18 anonim válasza:
Szerintem teljesen jogos kérni a 2022-es bért, mert vannak multik akiknél a felvételt követő első évben nem is jár a béremelés.
17/18 anonim válasza:
Hát nézd.
Ha most keresne egy fejvadász másik cég által megbízva, azzal kellene szembesülnie, hogy a legalacsonyabb ajánlat 480/hó.
Nettóban. Rendesen bejelentve.Plusz cafeteria.
Tekintve hogy most ilyen 400-420 közt kapok nettó + cafeteria. :D
18/18 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy? Törvényileg meg kell emeljék januártól a GBM-et, ha most 219 van a szerződésedben, akkor januártól módosítják azt 260ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!