Állásinterjún felajánlottak egy hasonló állást,aztán azt mondták hogy nem is létezik az a pozíció. Mi volt a céljuk ezzel?
Voltam egy állásinterjún majd a beszélgetés közben azt mondták hogy van egy hasonló pozíció is,elkezdték sorolni hogy miket kéne csinálni.
Erre én azt mondtam hogy az az állás engem jobban érdekel amire jelentkeztem,utána azt mondták hogy az nagyszerű,mert igazából nem is létezik az a pozíció amit felajánlottak a beszélgetés közben.
Mi lehetett ezzel a céljuk? Normális ez állásinterjún hogy kamu pozíciót ajánlanak fel a jelentkezőnek?
Ha egy jobb munkalehetőséget ajánlanak fel, akkor hülye aki nem fogadja el nem? Most ha igent mondasz, akkor nem vesznek fel? Milyen logika lehet e mögött. xD
-Látjuk takarítónak jelentkezet, de felveszük vezérigazgatónak. Elfogadja?
-Nem. Szeretnék takarító maradni.
-Reeemek ez a beszéd! Pont ilyen embert keresünk!
De azért a dolgozó legyen őszinte meg lojális.
Aha....majd máskor!
Hát akkor elég nagy idióták, mert velem meg pont ez történt, és a páromnak is felajánlottak egy helyről 2 pozit is, hogy döntse el melyikre szeretne menni! O választott, konkrétan versengtek érte!
Jelentkezem x állásra, meg volt az interjú, és mindenképp szerettek volna engem. Felhívott engem is a másik főnök, ugyanez játszódott le mint páromnál, jelezte hogy nem megkerülésről van szó de mos lett üresedés az ő csapatában is, és mind2 poziban megállnak a helyem az interjú alapján.
Ami ilyenkor érdekes az ugye a bér: nem fogsz 2 ajánlatot kapni, hanem egyre kapsz amit választasz és amit mondasz bérigényt, arról tárgyaltok.
Kötve hiszen hogy csak mi ketten lennék ilyen helyzetben, de biztos hogy nem a ragaszkodásról van szó, lévén hogy egy cégről beszélünk és nem 2-ről.
Azt lenne érdekes tudni, hogy milyen jellegű a “2” pozi: tehát lehet az egyik manageri feljebb jutási lehetőséggel és egy másik ahol ilyen nincs, vagy egy “rangon aluli”stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!