Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún felajánlottak...

Állásinterjún felajánlottak egy hasonló állást,aztán azt mondták hogy nem is létezik az a pozíció. Mi volt a céljuk ezzel?

Figyelt kérdés

Voltam egy állásinterjún majd a beszélgetés közben azt mondták hogy van egy hasonló pozíció is,elkezdték sorolni hogy miket kéne csinálni.

Erre én azt mondtam hogy az az állás engem jobban érdekel amire jelentkeztem,utána azt mondták hogy az nagyszerű,mert igazából nem is létezik az a pozíció amit felajánlottak a beszélgetés közben.

Mi lehetett ezzel a céljuk? Normális ez állásinterjún hogy kamu pozíciót ajánlanak fel a jelentkezőnek?

2021. nov. 27. 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak simán hülyék.
2021. nov. 27. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szimplán csak meg akarták nézni, mennyire vagy határozott, illetve mennyire lehet téged elbizonytalanitani.
2021. nov. 27. 08:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy kib@szott patkány dolgokat képesek művelni az emberrel egy állásinterjún :)
2021. nov. 27. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy jobb munkalehetőséget ajánlanak fel, akkor hülye aki nem fogadja el nem? Most ha igent mondasz, akkor nem vesznek fel? Milyen logika lehet e mögött. xD

-Látjuk takarítónak jelentkezet, de felveszük vezérigazgatónak. Elfogadja?

-Nem. Szeretnék takarító maradni.

-Reeemek ez a beszéd! Pont ilyen embert keresünk!

2021. nov. 27. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt, hogy jelentkeztem egy multihoz, aztán kiderült, hogy az a pozíció már nincs, helyette van 4 másik, abból kiválsztottam egyet, interjúztunk is, ajánlatot is kaptam, aztán kiderült, hogy full másik lett volna. Majomkodás.
2021. nov. 27. 09:11
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Az lenne a csoda, ha egy munkáltató normális és tisztességes lenne. Azt hiszik ezek a kretének, hogy az ilyen kreténbtesztekkel majd megtudnak valamit, közben csak még jobban lejáratják magukat meg a céget. Máreleve hazugsággal, trükközéssel inditanak. Normális ember ott sem marad vagyha marad, csak muszájbol, amig nem talál mást és mindig ott lesz benne, hogy fúj, milyen egy trágya hely...
2021. nov. 27. 09:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

De azért a dolgozó legyen őszinte meg lojális.

Aha....majd máskor!

2021. nov. 27. 09:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kíváncsiak voltak, hogy ragaszkodó vagy-e
2021. nov. 27. 09:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis hogy nagyon akarod-e az állást
2021. nov. 27. 09:43
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Hát akkor elég nagy idióták, mert velem meg pont ez történt, és a páromnak is felajánlottak egy helyről 2 pozit is, hogy döntse el melyikre szeretne menni! O választott, konkrétan versengtek érte!

Jelentkezem x állásra, meg volt az interjú, és mindenképp szerettek volna engem. Felhívott engem is a másik főnök, ugyanez játszódott le mint páromnál, jelezte hogy nem megkerülésről van szó de mos lett üresedés az ő csapatában is, és mind2 poziban megállnak a helyem az interjú alapján.

Ami ilyenkor érdekes az ugye a bér: nem fogsz 2 ajánlatot kapni, hanem egyre kapsz amit választasz és amit mondasz bérigényt, arról tárgyaltok.

Kötve hiszen hogy csak mi ketten lennék ilyen helyzetben, de biztos hogy nem a ragaszkodásról van szó, lévén hogy egy cégről beszélünk és nem 2-ről.

Azt lenne érdekes tudni, hogy milyen jellegű a “2” pozi: tehát lehet az egyik manageri feljebb jutási lehetőséggel és egy másik ahol ilyen nincs, vagy egy “rangon aluli”stb.

2021. nov. 27. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!