Állásinterjún felajánlottak egy hasonló állást,aztán azt mondták hogy nem is létezik az a pozíció. Mi volt a céljuk ezzel?
Figyelt kérdés
Voltam egy állásinterjún majd a beszélgetés közben azt mondták hogy van egy hasonló pozíció is,elkezdték sorolni hogy miket kéne csinálni.
Erre én azt mondtam hogy az az állás engem jobban érdekel amire jelentkeztem,utána azt mondták hogy az nagyszerű,mert igazából nem is létezik az a pozíció amit felajánlottak a beszélgetés közben.
Mi lehetett ezzel a céljuk? Normális ez állásinterjún hogy kamu pozíciót ajánlanak fel a jelentkezőnek?
2021. nov. 27. 08:09
11/11 anonim válasza:
Ja, és engem fel is vettek egyébként abba amit választottam, szóval ez amit írsz nem bevett dolog és meglehetősen furcsa is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!