Halál merev ellentmondást nem tűrő állásinterjú berendeléssel jobb nem is foglalkozni? ha ilyen a kezdet milyen a folytatás?
Berendelnek adott nap adott órára. Felhívom őket hogy köszönöm az időpontot de nem lehetne kicsit tolni? Mondjuk délutánra?
Erre kioktatnak hogy be vannak táblázva a kedvemért nem szerveznek át mindent egyébként is százan várnak az állásra -szóval ha nem jó az időpont akkor szevasz ennyi volt.
Nulla rugalmasság.
Talán jobb is ha ide nem vesznek fel?
Hát, ha tényleg így kérdezted, megértem a reakciójukat.
"Elnézést, nem tudom megoldani a felajánlott időpontot, tudunk másikat egyeztetni?" Legközelebb valahogy így, de ha már megbeszéltétek, letetted a telót, oldd meg az időpontot.
" de ha már megbeszéltétek, letetted a telót, oldd meg az időpontot."
ezeket a történeteket honnan fantáziálod-költöd elárulod?
1) beküldöm az életrajzom
2) jön a válasz hogy menjek be adott nap adott óra
3) felhívom őket hogy köszönöm a behívást de nem lehetne adott nap X óra helyett adott nap Y órára menni?
4) erre jön a kioktatás, melynek lényege röviden: nem lehet.
Hol hibáztam? te, a szuperokos biztos látod mert én NEM LÁTOM.
"Hát, ha tényleg így kérdezted, megértem a reakciójukat.
"Elnézést, nem tudom megoldani a felajánlott időpontot, tudunk másikat egyeztetni?""
így kérdeztem. Várom a további okosítást.
"Ha nem vagy képes elmenni, akkor minek jelentkezel rá?"
Mert mondjuk amikor jelentkezik az ember, nem megy át jósba, és nem tudja előre mikorra rendelik be.... mondjuk tán ezért.
Mert de. 10h nem oldható meg, du 14h necces, du 15h már semmi gond.
De ezt előre honnan a tökömből szopjam ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!