Halál merev ellentmondást nem tűrő állásinterjú berendeléssel jobb nem is foglalkozni? ha ilyen a kezdet milyen a folytatás?
Berendelnek adott nap adott órára. Felhívom őket hogy köszönöm az időpontot de nem lehetne kicsit tolni? Mondjuk délutánra?
Erre kioktatnak hogy be vannak táblázva a kedvemért nem szerveznek át mindent egyébként is százan várnak az állásra -szóval ha nem jó az időpont akkor szevasz ennyi volt.
Nulla rugalmasság.
Talán jobb is ha ide nem vesznek fel?
", hogy nulla indokot adtál. "
jaj hagyjuk már a szar mellédumát! Mert ha indokot mondok az szerinted érdekelte volna őket? leszarták volna.
"Mégis miért nem tudsz bemenni a kiírt időpontra?"
Mert DOLGOZOM és nem engednek el a jelen munkahelyemről a délelőtt közepén azért! Ezt sose gondoltad volna mi?
Szabi nincs ,mert nem adnak, hazudni kamu betegséget bejátszani meg nem akarok.
Ennyi. Marha bonyolult mi? Sosem gondoltad volna mi?
Ha mindent tudsz, miért teszel fel kerdest?
Magamból indultam ki. Ha normális indokod van, van esélyed. De a nem érek rá nem indok. Nem sok olyan ok van, ami fontosabb lenne egy munkanélkülinek,mint egy allasinterju, ergo Ha ehhez az első lépéshez ilyen a hozzaallasod, nem igazán érdekel, milyen munkavallalo lennél.
"ami fontosabb lenne egy munkanélkülinek"
És én az vagyok? Nem. Állásban vagyok most is.
"El kell engedniük."
nem kell elengedniük, miért is kéne. Ha meg engedély nélkül maradok távol még ki is rúghatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!