Állásinterjúra után mennyi idő mire hívnak és felvesznek dolgozni?
Nekem volt már, hogy másnap szóltak és következő héten kezdhettem is, máshol meg közel egy hónap volt, mire visszajeleztek bármit is.
Nagyon munkahelytől függ, de szerintem az átlag az 1-3 hét között valamikor környékén mozoghat.
Van, ami kb 1-2 nap volt, máshol 2 hét.. Valahol direkt bevárnak 1-2 hetet, máshol rögtön keresnek, ha alkalmasnak találnak.
Kitartást, és sok sikert!
Ezt figyi:
- novemberben jelentkeztem egy nagy céghez.
- decemberben jött a HR-től a mail, hogy sajnálják de nem jutottam tovább (be se hívtak még interjúra sem!)
- ma ( 2 hónapra rá) megnyitom a mailem és a szakmai vezető (!) írt rám onnan, hogy aktuális-e még.
Csúcs.. :)
(Amúgy a HR máshonnan most nemrég is kukázott egy olyan poziról, ahova 99% passzolnék, minden feltétel, tapasztalat, tudás megvan, kicsit felcsesz.. Mondjuk tapasztalatom szerint ilyenkor a bérigényem miatt rotálnak ki. :'D. Volt olyan, aki legalább be is vallotta. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!