Ha az állásinterjún felvesznek, akkor ott mondjak, hogy mikor kell kezdeni a munkán?
Figyelt kérdés
Kezdo allaskereso vagyok meg. Holnap megyek az elso allasinterjura, ami egy eleg nagy ceg es sok dolgozot alkalmaz. Ha felvesznek, akkor lehet mar holnap utan kezdeni is fogok? Vagy elotte meg kell orvosi vizsgálat meg ilyenek?2021. szept. 28. 14:28
1/5 anonim válasza:
Nálam eddig mindig megbeszéltük, hogy mikor tudok kezdeni.
Van aki másnap, van aki a felmondási ideje után stb. Ezekkel kalkulál a munkáltató is.
2/5 anonim válasza:
Sokszor az első munkanap telik el az orvosi vizsgálattal és a papírok intézésével.
Elvileg nem szabad nekiállnod dolgozni, amíg az ő üzemorvosuk nem talált alkalmasnak.
3/5 anonim válasza:
Ha majd behívnak aláírni a munkaszerződést, abban le van írva. De azért előre mondják majd úgyis.
4/5 anonim válasza:
Amúgy felkészültel az interjúra
Ilyenekkel fog fognak bombázni,hogy mit tudsz a cégről
mesélj magadról
sorolja fel 2-2 negatív pozitív tulajdonságot
miért jelentkezett
miért te lennél a legalkalmasabb erre a pozícióra
Pályakezdőként,én mindig azt mondtam,hogy fontos számomra a tapasztalatszerzés, egy fix hosszútávú munkahelyen szeretnék elhelyezkedni hosszútávra
Szorgalmas vagyok és elhivatott gyorsan tanulók.
5/5 anonim válasza:
Interjú után mindent el fognak mondani,ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!