Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy hete volt állásinterjúm....

Egy hete volt állásinterjúm. Most már ne is várjam, hogy felvesznek?!

Figyelt kérdés

Egy hete volt állásinterjúm, amiben úgy éreztem, jól szerepeltem. Azonban azt mondta a csaj, hogy lesznek még akiket interjúztat és majd utána értesít. Gondolom ez egyértelmű, hogy esélytelen vagyok.

Főleg, hogy egy hete nem jeleztek.

Szerintetek is?

2021. júl. 14. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

2-3 hét simán benne van, pláne most a nyár derekán, valamint cégfüggő is. Én sajnos interjú alapján sem mondanám, vagy mernék tippekbe bocsátkozni, volt olyan hogy kb pezsgőt bontottam volna, hogy na, ez meglett, majd pedig semmi, de olyan is volt már, ahol a legnyomorultabb, kínos helyzetek után jön ajánlat vagy épp visszahívás a következő körre.

Jelentkezz sok helyre, hagyjad hogy érted versenyezzenek, nem csak te adod el a szabadidőd, Ők is meg akarják venni.

2021. júl. 15. 00:33
 2/5 ascelpius ***** válasza:
100%

Nyár van, ilyenkor a szabadságolások a felvételi folyamatok eléggé be tudnak lassulni főleg ha nagy cégről van szó, ahol sok ember aláírása kell egy ilyen döntéshez.

De az előző jól mondja: tessék dobálgatni más helyekre is az önéletrajzot ettől függetlenül

2021. júl. 15. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy fél éve dolgoztam egy cégnél, mire felhívtak az egyiktől ahová beadtam még amikor melót kerestem a pályázatomat.
2021. júl. 15. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet azóta, jelentkeztek már?
2021. júl. 20. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem engem valasztottak :D sejtettem, de nem baj. Sokat kellett volna utazgatnom...
2021. júl. 21. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!