Állásinterjú után mennyi az az idő, ami után még érdemes reménykedni, hogy felvesznek?
Komolyan elképedek az ilyen népségen!
Ha akarom azt az állást, akkor max. 2-3 napon belül rájuk telefonálok, hogy mi van, nem pedig otthon malmozva várom a sült galambot.
Nyugodt lehetsz, hogy már felvették azt a jelentkezőt, aki ezt megtette, nem az után fognak futkosni, aki szarik az egészre és nem is érdeklődik.
Gondolom, az ilyen a társkeresésben is ugyanolyan málé, azért van egyedül!
Vagy csak amolyan kamu álláskereső vagy, aki nem is akar dolgozni, és csak alibiből küldöz önéletrajzokat, hogy legyen otthon mit mutogatni anyunak:
"Én mindenhova jelentkezek, de sehova se vesznek fel!"
Nem hát...brühühü...
Interju utan irtal nekik egy eMailt, amiben megköszönted az interjut?
En az interju utan (2 napon belül) irtam nekik egy köszönö-eMailt es meg aznap kaptam valaszt.
1 körös interjúnál jó eséllyel a döntéshozatali idő is rövid, szerintem 1 hétnél nem több.
Ugyanakkor nem lehet tudni, hogy mi az az időtartam, amikor már tuti nem vesznek fel (elképzelhető olyan, hogy felvesznek valaki mást, pár nap-hét alatt rájönnek, hogy nem vált be és akkor értesítenek Téged).
Multihoz jelentkeztem és egy barátom azon az osztályon dolgozik ahova jelentkeztem. Az első körös interjú után már másnap mondta a főnöke neki, hogy szólt a HR-nek, hogy hívjanak vissza. A HR közel 2 héttel késöbb hívott vissza.
Szóval nem kell aggódni, a HR borzasztóan lassú.
Az elsőt nem tudom mi lelte. Levezeti ebből a kérdésből, hogy nincs párom, meg igazából nem is akarok dolgozni. Zseni.
A többieknek köszönöm a választ. Én eddig mindenhol azt hallottam, hogy nem érdemes zargatni a céget, ha akarnak úgy is keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!