Ronda nőként hogyan szüntessem meg a párkapcsolat és ahhoz köthető dolgok iránti vágyamat?
A kérdés adott.
Képet nem küldök.
Egyre kellemetlenebb és elviselhetetlenebb már.
Az igényeimet nem tudom hová leadni, talán azoknál lehetne valami esélyem, akik a nevüket se képesek helyesen leírni, ki vannak rohadva a fogaik, alkoholisták/drogoznak, börtönt megjárták stb. De hozzájuk még én se vagyok képes vonzódni, ahogy a náluk különb férfiak* se én hozzám.
*Nem a másik végletre gondolok, hanem azokra, akik egy alapvető ápoltságot, műveltséget hoznak, nem alkeszek/drogosok, nem úgy beszélnek a párjukkal, mint ha a hátsó felükből rántották volna elő, és nem ütik meg soha.
Nem kellenek a vígasztalásnak szánt dumák. 30 éves vagyok, és SOHA nem tetszettem senkinek, ezután se fogok, mert nincs vagy 5 millió forintom plasztikai műtétre.
Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja.
A GyIK szerint senki sem csúnya aki csúnyának gondolja magát.
Akkor kik a csúnyák? Akik szépnek gondolják magukat?
Vagy nem is léteznek csúnyák?
A GYIK emberei nagyon furák.
#45 👍👍👍👍👍
Szerintük kb. senki se csúnya*, csak ki kell gyúrnia magát/le kell fogynia/el kell mennie fodrászhoz/sminkelnie kell, és megszépül. Kb. mint azokban a filmekben, ahol a "csúnya" lányt (azaz a szemüveges, fogszabályzós, nagyanyja ruháiban járó, egyébként szimmetrikus és arányos arccal rendelkező lányt) "kiszépítik".
*szigorúan a súlyos balesetet szenvedett, égési sérült embereket leszámítva, ő velük kapcsolatban talán elismerik, hogy rondák
Az igazság az, hogy léteznek olyan emberek, akik mindenfajta baleset, betegség nélkül is, egyszerűen ocsmányak, és hülyén néznek ki, bármit csinálnak magukkal. Ezt okozhatja egy aszimmetrikus arc, aránytalanság, orr/szem alakja, mélyen ülő szemek nőnél, férfinál pici, gyenge, nőnél erős állkapocs stb.
Miért gondolod hogy csúnya vagy ? EU egy baromság senki nem csúnya
Mindenen lehet javítani ami nem tetszik neked magadon
Soha de soha nem szabadna így beszélned magadról
Szeretnéd kellene önmagadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!