Ronda nőként hogyan szüntessem meg a párkapcsolat és ahhoz köthető dolgok iránti vágyamat?
A kérdés adott.
Képet nem küldök.
Egyre kellemetlenebb és elviselhetetlenebb már.
Az igényeimet nem tudom hová leadni, talán azoknál lehetne valami esélyem, akik a nevüket se képesek helyesen leírni, ki vannak rohadva a fogaik, alkoholisták/drogoznak, börtönt megjárták stb. De hozzájuk még én se vagyok képes vonzódni, ahogy a náluk különb férfiak* se én hozzám.
*Nem a másik végletre gondolok, hanem azokra, akik egy alapvető ápoltságot, műveltséget hoznak, nem alkeszek/drogosok, nem úgy beszélnek a párjukkal, mint ha a hátsó felükből rántották volna elő, és nem ütik meg soha.
Nem kellenek a vígasztalásnak szánt dumák. 30 éves vagyok, és SOHA nem tetszettem senkinek, ezután se fogok, mert nincs vagy 5 millió forintom plasztikai műtétre.
Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja.
Ha mindenki ilyen gyanakvó lenne akkor hol tartanánk?
Legalább nem tagadja meg önmagát és nem adja lejjebb.
#27 Igazad van, aki idejön magát sajnáltatni, hogy "jaj én ilyen ronda vagyok" "sikertelen vagyok" "nem kellek senkinek", stb-stb.. Aztán utána ha valaki tenné felé lépéseket, esetleg megismerné, beszélgetne vele, majd továbbra is sajnáltatja magát, és írja azt, amit eddig, valahogy nem tudom sajnálni.
Mindenki saját életének a kovácsa, úgy építkezik, ahogy neki jó. Ha némi marad az önmarcangolás, a langyos kakiban pancsolás, akkor legyen.
#26 #27 #28 #29 Férfiként írom, ilyen hozzáállással ne csodálkozzatok, ha gondotok van az ismerkedéssel.
Eleve a kérdés nem arról szólt, hogy ismerkedni akar, hanem hogy elviselhetővé tenni az egyedüllétet. Másrészt a kérdező leírta, hogy akárkivel azért ő sem jönne össze. Azzal, hogy egy totál anonim oldalon ráírsz egy ismeretlen, saját bevallása szerint bűnronda csajra, aki ráadásul semmi nyitottságot nem mutat, kiállítod magadról a bizonyítványt, hogy teljesen vak vagy emberi-érzelmi készségeket tekintve és más szempontjait nem vagy képes látni és elfogadni, csak a sajátodét, másrészt hogy legalsó polcnak tartod magad a férfiak mezőnyében, aki már tényleg akárkinél bepróbálkozik, csak jöjjön végre össze a barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!