Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ronda nőként hogyan szüntessem...

Ronda nőként hogyan szüntessem meg a párkapcsolat és ahhoz köthető dolgok iránti vágyamat?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Képet nem küldök.

Egyre kellemetlenebb és elviselhetetlenebb már.

Az igényeimet nem tudom hová leadni, talán azoknál lehetne valami esélyem, akik a nevüket se képesek helyesen leírni, ki vannak rohadva a fogaik, alkoholisták/drogoznak, börtönt megjárták stb. De hozzájuk még én se vagyok képes vonzódni, ahogy a náluk különb férfiak* se én hozzám.

*Nem a másik végletre gondolok, hanem azokra, akik egy alapvető ápoltságot, műveltséget hoznak, nem alkeszek/drogosok, nem úgy beszélnek a párjukkal, mint ha a hátsó felükből rántották volna elő, és nem ütik meg soha.

Nem kellenek a vígasztalásnak szánt dumák. 30 éves vagyok, és SOHA nem tetszettem senkinek, ezután se fogok, mert nincs vagy 5 millió forintom plasztikai műtétre.

Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja.

aug. 4. 00:50
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
60%

Ha mindenki ilyen gyanakvó lenne akkor hol tartanánk?

aug. 4. 13:32
 22/47 anonim ***** válasza:
60%

Legalább nem tagadja meg önmagát és nem adja lejjebb.

aug. 4. 13:33
 23/47 A kérdező kommentje:

#15 barátkozni se barátkoznak egy igazán csúnya emberrel. Hallottál már erről:

[link]

Kettejük közül ki a szimpatikusabb, most őszintén? És őszintén, kinek bocsátanád meg könnyebben, ha mondjuk nem jönne el egy találkozóra, és nem szól erről előre?

[link]

Vagy

[link]

aug. 4. 14:48
 24/47 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nem rosszindulatból, de fogadjunk, hogy ha egy csúnya férfi bepróbálkozna nálad, akkor elutasítanád, esélyt sem adnál neki. Tuti hogy lenne olyan férfi, akinek kellenél.
aug. 4. 14:55
 25/47 anonim válasza:
61%
Engem jokepunek szoktak mondani, de gatlasos vagyok, csóró, és válogatós, úgyhogy eletemben egy barátnőm volt. Ez van.
aug. 4. 15:37
 26/47 anonim ***** válasza:
29%
Ra irtam, hogy megismernem de leszar. A franc se erti a noket.
aug. 4. 16:14
 27/47 anonim ***** válasza:
37%
ma 14:55 En le irtam neki, hogy ismernem de szar a fejemre. Gondolom az ilyennek barmi gaz lehet. Ha mucsaroszogen elek akkor az a baj ha 8 ev van koztunk akkor az. Vissza se ir, de ne is tegye az ilyen alszent! Nem tudom sajnalni!
aug. 4. 16:21
 28/47 anonim ***** válasza:
22%
Kérdező, úgy lenne korrekt, ha hozzátennéd a kérdésedhez, hogy csakis és kizárólag helyes és kigyúrt pasikkal akarsz ismerkedni! Nem korrekt, hogy nem teszed hozzá, hogy csúnya férfiak nem is érdekelnek, lehet hogy nekik kellenél, és akkor nem igaz az az állításod, hogy senkinek sem kellesz...
aug. 4. 16:24
 29/47 anonim ***** válasza:
29%

#27 Igazad van, aki idejön magát sajnáltatni, hogy "jaj én ilyen ronda vagyok" "sikertelen vagyok" "nem kellek senkinek", stb-stb.. Aztán utána ha valaki tenné felé lépéseket, esetleg megismerné, beszélgetne vele, majd továbbra is sajnáltatja magát, és írja azt, amit eddig, valahogy nem tudom sajnálni.

Mindenki saját életének a kovácsa, úgy építkezik, ahogy neki jó. Ha némi marad az önmarcangolás, a langyos kakiban pancsolás, akkor legyen.

aug. 4. 17:41
 30/47 anonim ***** válasza:
89%

#26 #27 #28 #29 Férfiként írom, ilyen hozzáállással ne csodálkozzatok, ha gondotok van az ismerkedéssel.

Eleve a kérdés nem arról szólt, hogy ismerkedni akar, hanem hogy elviselhetővé tenni az egyedüllétet. Másrészt a kérdező leírta, hogy akárkivel azért ő sem jönne össze. Azzal, hogy egy totál anonim oldalon ráírsz egy ismeretlen, saját bevallása szerint bűnronda csajra, aki ráadásul semmi nyitottságot nem mutat, kiállítod magadról a bizonyítványt, hogy teljesen vak vagy emberi-érzelmi készségeket tekintve és más szempontjait nem vagy képes látni és elfogadni, csak a sajátodét, másrészt hogy legalsó polcnak tartod magad a férfiak mezőnyében, aki már tényleg akárkinél bepróbálkozik, csak jöjjön végre össze a barátnő.

aug. 4. 18:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!