Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sajnos elég csúnya arcal...

Sajnos elég csúnya arcal áldott meg a sors.A problémám hogy sajnos a szintén "csúnya" lányokkal van csak esélyem de egyszerűen nemmegy próbáltam de nem.Sokszor már szégyeltem ha elmentünk valahova. ?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet ebbe beleszokni hogy a párod nemtetszik.?

júl. 30. 17:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Sehogy. Nem "kell" randizni, ha nem akarsz, és az se igaz, hogy cdsk csúnyát "érdemelsz".
júl. 30. 17:35
 2/23 anonim ***** válasza:
61%
Próbálj meg sötétben randizni!
júl. 30. 17:44
 3/23 anonim válasza:
85%
Szerintem olyan emberrel próbálkozz aki tetszik neked. Nyilván maradj a realitás talaján és ne csak ilyen topmodell féléknek udvarolj, de ne is olyanokkal próbálkozz akiről tudod, hogy úgysem a te ízlésed. Hát a megfelelő meg majd egyszer ha minden jól megy akkor betoppan :)
júl. 30. 17:46
 4/23 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem olyan helyre mentek, ahol tudtok önfeledten egymásra koncentrálni és lazulni és meglátni a belső szépséget? Ha olyan helyre mentek, ahol azt nézed, hogy mások titeket vizsgálnak-e, ott feszengeni fogtok. Egy városi park, tópart, piknikkel nem lenne jobb? Csak lazán, vidáman.
júl. 30. 17:48
 5/23 A kérdező kommentje:

3.Igen csak aki nekem tetszik az általában szép nő

Tehát 10ből 9 férfi elfogadná..

Próbáltam olyan nővel kapcsolatot aki nem tetszett de sehogyse ment részemről nemtudtam hozzászokni

júl. 30. 17:49
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem lesz önfeledt a piknik sem, ha a másik nem tetszik :/
júl. 30. 17:50
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Próbálj magadon változtatni. Kezdj el gyúrni, legyen arcszőrzeted vagy éppen ne. Nem tudom mi áll jól neked. Növessz hajat. A lényeg, hogy próbálj vonzóvá válni valahogy.
júl. 30. 17:54
 8/23 anonim ***** válasza:
78%

Ha biztos vagy benne, hogy akkor se fog tetszeni a másik, ha találkoztok és jól érzed magad vele, akkor teljesen felesleges próbálkozni, mert csak mindkettőtök idejét húzod vele. Ha nem tudsz lejjebb adni az igényeidből, akkor annyit tudsz tenni, hogy kihozod magadból a maximumot és ezt megnyerő személyiséggel párosítva lehet esélyed neked tetsző, szebb lányoknál is.

Vagy ha nem akarsz tenni érte, akkor beletörődhetsz, hogy ilyen igényekkel egyedül maradsz.

júl. 30. 18:10
 9/23 anonim ***** válasza:
28%
A duma a lényeg és a megjelenés.
júl. 30. 18:32
 10/23 anonim ***** válasza:
46%

Most lehet lepontoztok kinevettek de nem baj és ezt minden féle fajta nagyképűség nélkül.

Szerencsére helyesebb arccal áldott meg a soros (mondjuk én nem látok a külsőmön semmi extrát) de mégis a “csúnyább” csajok jönnek be.

Már ismerősök/család is 3 szakítás után egyből hozzám vágta, hogy mostmár ha nem baj megkérdezik, hogy én mégis mit láttam bennük mert külsőre kicsit se hozzám valóak voltak. Pedig nekem bejöttek úgy ahogy voltak.

Ezen a hármon felül volt még kalandba 3-4 akik szintén hasonló kategóriák voltak, de nekem mégis bejöttek. Na de őket is látták régen haverok amikor előmásztam velük aztán kaptam is az ívet (bár nem értettem, hogy miért).

Lehet én vagyok a kattos de ha a teste nagyjából rendben van (tudod, hogy értem) akkor az arc másodlagos, sőt.. nekem bejön, ha nem az a standard ugyan úgy kinéző p*csa arca van.

Kinek mi.. Csajokban is vannak ilyenek mint én persze sokkal ritkább.

Próbálkozz jobbra balra, egyszer csak bejön egy olyan aki tetszik külsőre is.

júl. 30. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!