Sajnos elég csúnya arcal áldott meg a sors.A problémám hogy sajnos a szintén "csúnya" lányokkal van csak esélyem de egyszerűen nemmegy próbáltam de nem.Sokszor már szégyeltem ha elmentünk valahova. ?
3.Igen csak aki nekem tetszik az általában szép nő
Tehát 10ből 9 férfi elfogadná..
Próbáltam olyan nővel kapcsolatot aki nem tetszett de sehogyse ment részemről nemtudtam hozzászokni
Ha biztos vagy benne, hogy akkor se fog tetszeni a másik, ha találkoztok és jól érzed magad vele, akkor teljesen felesleges próbálkozni, mert csak mindkettőtök idejét húzod vele. Ha nem tudsz lejjebb adni az igényeidből, akkor annyit tudsz tenni, hogy kihozod magadból a maximumot és ezt megnyerő személyiséggel párosítva lehet esélyed neked tetsző, szebb lányoknál is.
Vagy ha nem akarsz tenni érte, akkor beletörődhetsz, hogy ilyen igényekkel egyedül maradsz.
Most lehet lepontoztok kinevettek de nem baj és ezt minden féle fajta nagyképűség nélkül.
Szerencsére helyesebb arccal áldott meg a soros (mondjuk én nem látok a külsőmön semmi extrát) de mégis a “csúnyább” csajok jönnek be.
Már ismerősök/család is 3 szakítás után egyből hozzám vágta, hogy mostmár ha nem baj megkérdezik, hogy én mégis mit láttam bennük mert külsőre kicsit se hozzám valóak voltak. Pedig nekem bejöttek úgy ahogy voltak.
Ezen a hármon felül volt még kalandba 3-4 akik szintén hasonló kategóriák voltak, de nekem mégis bejöttek. Na de őket is látták régen haverok amikor előmásztam velük aztán kaptam is az ívet (bár nem értettem, hogy miért).
Lehet én vagyok a kattos de ha a teste nagyjából rendben van (tudod, hogy értem) akkor az arc másodlagos, sőt.. nekem bejön, ha nem az a standard ugyan úgy kinéző p*csa arca van.
Kinek mi.. Csajokban is vannak ilyenek mint én persze sokkal ritkább.
Próbálkozz jobbra balra, egyszer csak bejön egy olyan aki tetszik külsőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!