Sajnos elég csúnya arcal áldott meg a sors.A problémám hogy sajnos a szintén "csúnya" lányokkal van csak esélyem de egyszerűen nemmegy próbáltam de nem.Sokszor már szégyeltem ha elmentünk valahova. ?
#10 Kicsit OFF: Sajnos ez magával hozza azt, hogy a csúnya csajok igénye is megnő, hiszen azt látják, hogy elérhetnek jó pasit, mint te vagy, így nem fogják "beérni" egy átlagos, vagy csúnya férfival.
Amúgy én azt látom fordítva is tud működni. Átlagos vagy rondább pasiként könnyebben be tudok vágódni egészen jó csajoknál akiknek nincs kényszeres igényük, hogy a pasijukon keresztül mutassák meg, hogy ők azért jó nők mert jó a pasijuk.
Két fő opció van:
Elfogadod, hogy ez van és nem keresel párt.
Változtatsz magadon, mert egy ronda embernek is lehet olyan stílusa ami vonzza a nőket. Én férfiként lefogytam, megnövesztettem a hajam, szakállam. Ezeket ápolom rendesen és így azt látom, hogy sokkal nyitottabbak felém olyan nők akik szóba nem álltak volna velem korábban.
Tudom. De sajna vagy nem nekem ez a kategória jön be. De persze volt már olyan csúnyácskább csaj aki elutasított mert neki aztán nem jövök be. Persze kicsit néztem én is, hogy ugyan ki tolta fel ennyire az egoját.
De ha abból indulunk ki, hogy manapság mindenkinek minden mind1 csak legyen akivel “elszórakozhat“ magányos perceiben és ezek dagasztják az egoját az adott csajnak ami által azt hiszi, hogy ő egy erősem prémium kategória.
De engem nem zavar idővel mind úgyis rájön, hogy ki az aki azért csapja a szelet mert kell neki komolyan és ki az aki csak hülyíti. Előfordul ilyen is.
Arcra én is előnytelen vagyok.
Hiába az izmos alkatom a 188 cm... Aki nincs ilyen helyzetben sosem fogja megérteni és elhinni.
Kellene orr és fülműtét alapból...ez csak alap, és ahol az embereknek nincs hajuk ott nekem Benő nem győzöm borotválni. Különböző hajstílussal sem jobb
Élből elutasítanak, őszinte régi női ismerősöket is kérdeztem...és megmondták, hogy nagyon sajnálják de rosszul nézek ki.
Inkább elmegyek már 26 éves korom óta luxus rosszlányokhoz de nem próbálkozok és várok már mert sok elutasítást kaptam.
Elég sok pénzem megy rá de ha lenne nő akkor elmenne általa
"Sajnos ez magával hozza azt, hogy a csúnya csajok igénye is megnő, hiszen azt látják, hogy elérhetnek jó pasit, mint te vagy, így nem fogják "beérni" egy átlagos, vagy csúnya férfival."
Sajnos? A kérdezőnek ronda pasiként hatalmasak az igényei. Neked is. Fordítva ez miért sajnos?
Attól még lehet szerencséd szebb lányokkal is, hogy nem vagy annyira jóképű. Simán próbálkoznék.
És próbáld kihozni a maximumot magadból külsőre is.
Aki lepontozott, legalább merje leírni, hogy kettős mércét alkalmaz.
(#15)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!