Érdemes-e 40 éves korban, vagy afelett ismerkednie annak (a férfinak), akinek még nem volt kapcsolata és teljesen tapasztalatlan?
A leg több ember a halála előtt azt nyilatkozta, hogy az életben leginkább azokat a dolgokat bánta meg amiket nem tett meg, akarata és a lehetőségek ellenére sem.
Fiatalon volt bennem egy elképzelés milyen nőt keresek. 5 kapcsolatom volt mire megtaláltam az ideálist. Sajnos véget ért. Egy világ dőlt bennem össze. Azóta nincs bennem az az érzés, hogy tovább keressek.
Mindezek ellenére a világon nincs még egy olyan érzés, mint a szerelem. Egy percig sem bántam meg a történteket. Boldog vagyok, hogy megéltem ez az életben.
Szóval mit is veszítenél azzal, hogy ha nem kezded el ?
Harmasnal a pont.
Az onismeretet v terapiat elkezdeni se keso. Nyilvan sulyos elakadasod van valami miatt, ami nem gaz, szinte mindenkinek van - csak oldd meg, mielott kapcsolatozol
Amíg élünk,lehetõségeink határtalanok!
Én 43 évesen hamarosan tovább fogok tanulni,utazni stb.
2 es
Csodálatos és elõrevivõ gondolkodásod van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!