Ronda nőként hogyan szüntessem meg a párkapcsolat és ahhoz köthető dolgok iránti vágyamat?
A kérdés adott.
Képet nem küldök.
Egyre kellemetlenebb és elviselhetetlenebb már.
Az igényeimet nem tudom hová leadni, talán azoknál lehetne valami esélyem, akik a nevüket se képesek helyesen leírni, ki vannak rohadva a fogaik, alkoholisták/drogoznak, börtönt megjárták stb. De hozzájuk még én se vagyok képes vonzódni, ahogy a náluk különb férfiak* se én hozzám.
*Nem a másik végletre gondolok, hanem azokra, akik egy alapvető ápoltságot, műveltséget hoznak, nem alkeszek/drogosok, nem úgy beszélnek a párjukkal, mint ha a hátsó felükből rántották volna elő, és nem ütik meg soha.
Nem kellenek a vígasztalásnak szánt dumák. 30 éves vagyok, és SOHA nem tetszettem senkinek, ezután se fogok, mert nincs vagy 5 millió forintom plasztikai műtétre.
Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja.
#11 Arcszerkezet. Nagy, széles állkapocs és orr, alacsony homlok, vékony ajkak. Egyedül a plasztikai sebész szikéje lenne egyedül "csodákra képes", mert képzeld, volt már rengeteg féle hajam, hordtam már egyberuhákat és szoknyákat is, és semmi, ismétlem SEMMI se segített.
Aki hitt nekem, hogy ronda vagyok és érdemben válaszolt, annak köszönöm!
Igazából ez a kérdés 50-50%, megvan egy ötvenes arra, hogy egy unatkozó, trollkodó kissrác írkál, de az is lehet, hogy valóban az, akinek mondja magát.
Nem lehet ezt így tudni, én azért kételkedem a kérdés valódiságában, mert ennyire sokszor senki nem szoktam kiemelni magáról, hogy ronda, pláne nem a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!