Ronda nőként hogyan szüntessem meg a párkapcsolat és ahhoz köthető dolgok iránti vágyamat?
A kérdés adott.
Képet nem küldök.
Egyre kellemetlenebb és elviselhetetlenebb már.
Az igényeimet nem tudom hová leadni, talán azoknál lehetne valami esélyem, akik a nevüket se képesek helyesen leírni, ki vannak rohadva a fogaik, alkoholisták/drogoznak, börtönt megjárták stb. De hozzájuk még én se vagyok képes vonzódni, ahogy a náluk különb férfiak* se én hozzám.
*Nem a másik végletre gondolok, hanem azokra, akik egy alapvető ápoltságot, műveltséget hoznak, nem alkeszek/drogosok, nem úgy beszélnek a párjukkal, mint ha a hátsó felükből rántották volna elő, és nem ütik meg soha.
Nem kellenek a vígasztalásnak szánt dumák. 30 éves vagyok, és SOHA nem tetszettem senkinek, ezután se fogok, mert nincs vagy 5 millió forintom plasztikai műtétre.
Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja.
Hallod.És mi van azokkal a csodaszép nőkkel, akiket behálóz valami elmebeteg barom, aztán megcsalja, megveri, terhesen otthagyja, stb.Ezer ilyen sztori létezik.
Nehogy azt gondold, hogy egy átlag párkapcsolat akkora buli.
"Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja."
Én mint szép nő elmondom neked mit tapasztaltam eddig.Nem mondom, hogy rosszul bánnak velem a férfiak, de ez nem nekik köszönhető, hanem a saját éberségemnek.
Te meg azt képzeld el milyen az, mikor a férfiak többsége valami hátsó szándékkal közelít hozzád és át akarnak verni.
Hazudoznak össze-vissza, meg sem akar ismerni, nem is érdekli milyen ember vagy, csak a dugás lebeg a szemük előtt.Nem mindnek, de a többségnek igen.És qrvára nem érdekli ám őket, hogy te egy érző emberi lény vagy, akinek megértésre, szeretetre van szüksége.Nem kíváncsi rá mit gondolsz, mit érzel, ha ki is kérdez, csak azért teszi, hogy ügyesebben és gyorsabban átb*szhasson.
Legalább te ezeket megspórolod magadnak, mert iszonyat idegőrlő ám ez is, hogy állandóan a hátad mögé kell nézni, mindig figyelni, hogy akarnak kijátszani.
Ha beszélgetésre vágysz, itt van az internet,blogok,társkeresők. Nekem is van olyan - nem éppen előnyös külsővel megáldott - ismerősöm (több is) aki így talált párt. Mert mindenki talál, akár testi fogyatékossággal is.
Azok nem találnak, akik magasra teszik a lécet. Egyik srác ismerősöm, aki nem egy Brad Pitt, azért van egyedül 40+ osan még mindig, mert neki a Palvin Barbi karakterű nők jönnének be. Lett volna már neki millió csúnyácska, de nagyon okos, intelligens hölgy, ám de az a bizonyos léc..amit nem tud lentebb venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!