Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is nagyon utálja ha...

Más is nagyon utálja ha felhozzák neki a párkapcsolat témát?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, tizenévesen a pszichológust is azért hagytam hogy a gyászba mert ezzel vegzált nonstop. Mostanság is hamar lerázom a témát, ha a családom nem lenne képes a témát elengedni és simán hátat fordítanék nekik és többet nem beszélnék velük, olyan messzire költöznék amennyire csak lehet tőlük.
aug. 1. 04:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
22%

Én csak annyit mondok, hogy nekem direkt nem kell kapcsolat. Igaz is, most is lehetne. Telibeszarom, kúrok, amikor és akivel akarok, szóval az életem jelenlegi fázisában inkább én kérdeznék másokat, hogy hogy bírod kapcsolatban? Kötöttség, elvárás, feladatok, alkalmazkodás, stb. stb.

Te meg annyit mondj, hogy majd lesz, más téma?

Látszólag fájó téma neked, különben ez a kérdés sem íródott volna, mert leszarnád. Ha szeretnél, de sehogy nem sikerül, akkor valamit nem jól csinálsz, ha nem érdekel és lesz, amikor lesz, akkor semmi gond.

Ássunk a kérdés mélyére, és inkább azt írd, miért kellemetlen neked ez a téma? Random közösségi kérdés, 10-ből 8 nem csesztetésből kérdez rá, mégis nehezen viseled. Szóval?

aug. 1. 05:10
 2/18 A kérdező kommentje:
Én nem is akarok próbálkozni, nagy ritkán megpróbálkoztam de nyögvenyelős, egyébként is tele vagyok rossz emlékekkel ezzel kapcsolatban. Meg úgy sem kellek senkinek, vagy is de csak azok nekem nem kellenek. Aki nekem tetszik az úgy sem vesz észre engem, onnantól meg megbuktak az ilyen agyhalott "tanácsok" hogy dicsérd a haját meg legyél vele kedvesebb.
aug. 1. 05:15
 3/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem mindenki ott rontja el, hogy az első pillanattól kezdve a potenciális jelöltet látja a csajban.

Én egy másik embert. Nem kell semmit dicsérni, nem kell teperni semmi trükkel, csak szóba kell állni velük, illedelmesen bemutatkozni, kérdezni kell 2-3 random, semleges dolgot és kész is a beszélgetés. Elérhetőség sem kell a végén, én olyasmiket szoktam mondani, hogy remélem, még beszélünk és csá. Ha ezt megcsinálod (nem tudom, hány éves vagy), pl. egy diszkóban, vagy bárhol, ahová rendszeresen jársz, mondjuk 4-8 csajjal, 2-3 hét múlva oda fog hozzád jönni valamelyik, ha meglát. De minimum összeköszöntök, ekkor megint odamehetsz, hogy szia, megirmertél? Megint itt a beszélgetés. Ha van barátja sem probléma, mert előbb-utóbb úgy fog odajönni, vagy úgy mész te is oda, hogy ott vannak a barátnői, egyúttal hozzájuk is szólhatsz, és ez egy végtelen láncreakció. Annyi a marha nagy titok, hogy ne a kúrni való lyukat lásd bennük, ami rád van írva. Egy barátságos és cuki fiút lássanak, és ezzel máris kitűnsz a többi közül, mert a görcsösség és túlzott akarás ront el 10 kontaktból 9-et. De gondolj bele, ha tényleg csak pár szóra mész oda, ideges sem leszel, mert te akkor éppen nem bepróbálkozol, hanem csak beszélgetsz pár szót. Szintén gondolj bele fordítva: te vagy a csaj, aztán sorra próbálkozik a sok hülyegyerek elérhetőséggel, és feltűnik egy érdeklődő és illedelmes fiú. Melyiknek adnál számot?

32 vagyok, volt már pár dugásom ilyesmiből - oké, nekem nem kell kapcsolat, de érted. Igen, ez nem instant módszer, sokszor hónapok, mire beérik, de melyik a jobb, több év a semmivel, vagy pár hét ezzel?

Annyit még végszónak, hogy én nem a dugás miatt vagyok ilyen, alapból normális természetem van, nem ösztönlényes.

aug. 1. 05:34
 4/18 A kérdező kommentje:
Majd este válaszolok, nemsokára lefekszem.
aug. 1. 05:46
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Tapintatlanság ilyenbe beleszólni, elhiszem, hogy nem esik jól a kérdés!

A másik oldal az, hogy van egy kedves, aranyos, szerethető személy, és nekem fáj, hogy egyedül látom. Lehet, hogy élvezi ezt az életmódot, annyira nem ismerem, lehet, hogy éli az életét mint a fentebb válaszolók. Csak hiányzik nekem az, hogy ölelgetve lássam. Társas lény az ember. Ezt valószínűleg egy szingli is tudja.

Különbözőek vagyunk, ezt sokan nem fogadják el. És a tapintat hiányzik az emberekből.

aug. 1. 06:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt egy kicsit felfújod.
aug. 1. 06:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A hármas jól összefoglalta. Tényleg ennyi az egész. Nőként mondom ezt, hogy kellemetlen, ha valaki azonnal nyomulással indít. Egyrészt a nőnek is lehetnek nehézségei még akkor is, ha a másik szimpatikus. Ha pedig nem, akkor azt normálisan közölni sem olyan könnyű, hogy senki ne érezze magát rosszul a helyzettől. Függetlenül attól, hogy mire fut ki a vége az ismerkedésnek nem kell azonnal egyértelmű helyzetet teremteni. Ráadásul ahogy fentebb is leírták, később egy újabb beszélgetés alakulhat ki, ami lehetőséget ad arra is, hogy esetleg egy előzőleg nem szimpatikus személyt megkedveljen a másik.
aug. 1. 06:22
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja, ezen dolgozni kell, hogy agyilag és lelkileg is alkalmas legyél, de nem mindenkinek való. Ha neked így kenyelmesebb, akkor ja, maradj egyedül es ne legyen családod.
aug. 1. 07:26
 9/18 A kérdező kommentje:
Nehéz az élet, valószìnűleg nem is érdemes élni.
aug. 1. 08:20
 10/18 A kérdező kommentje:
5.A pszichológus picsa is ezt emlegette mindig hogy az ember társasény, b'szhatom ha senkit nem érdeklem, nem fogok vért izzadni, pláne hogy az én koromban már rég lecsúsztam.
aug. 1. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!