Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más is nagyon utálja ha...

Más is nagyon utálja ha felhozzák neki a párkapcsolat témát?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, tizenévesen a pszichológust is azért hagytam hogy a gyászba mert ezzel vegzált nonstop. Mostanság is hamar lerázom a témát, ha a családom nem lenne képes a témát elengedni és simán hátat fordítanék nekik és többet nem beszélnék velük, olyan messzire költöznék amennyire csak lehet tőlük.
aug. 1. 04:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Hamar kialudtad magad!

Ja, nem, feküdj vissza, hátha akkor kicsit kedvesebb leszel.

aug. 1. 09:01
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudol aludni
aug. 1. 09:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Na az ilyen pszichológusokhoz nem kellene járni. Társaslény bakker ilyet Józsi is tud mondani a kocsmában, ezért felesleges ennyi pénzt kiadni. (Mondjuk a kocsmáért is, de vannak olyan hobbik amiért nem felesleges)
aug. 1. 09:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Tb alapú volt, gyerekként többször voltam nála nyilván kötező jelleggel.
aug. 1. 18:44
 15/18 anonim ***** válasza:

De ezzel a friendzone-ban kotsz ki. Dugas nem lesz, csak ha baromi jol nezel ki.

40F incel

aug. 2. 15:12
 16/18 anonim ***** válasza:
15 Nem mert ezzel hogy a friendzone-tl rettegsz minden pillanatban, pont hogy görcsös vagy és ez senkinek se vonzó. Ha nem félsz mert legfeljebb haverkodtok, akkor egy laza srác benyomását kelted, sőt néhány lány meg fog sértődni hogy mi van nem is tetszik neked? Viszont ha ezen görcsölsz az elejétől hogy jaj csak friend zone ne legyen, az minden csak nem jó kisugárzást ad. Mindegy, lehetsz 20 csajjal friend neked csak 1 barátnő kell. Persze ha valakinek az összes kell, az már ciki, arra nincsen ötletem mert nem is értem minek valakinek az összes csaj.
aug. 2. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:

Vagyis arra blazirozol, hogy a nok valasztanak ki, tehat nem te valasztasz. Valszeg az also polcos csajok fognak igy kivalasztani......

40F incel

aug. 2. 17:34
 18/18 anonim ***** válasza:

Megértem, hogy frusztrál, bánt a helyzet és annak felhánytorgatása, valóban tapintatlan dolog, meg kicsit amolyan sürgetően, számonkérően is tud hatni az egész.

Másik oldalról meg, bármilyen klisé is, nem szabad nagyon rástresszelni arra, hogy legyen végre valaki, mert ez nagyon látszódik, érződik, amivel meg könnyen el lehet ijeszteni a másik felet. Az első oldalon írták nagyon jól, hogy tényleg sokszor ott úszik el a dolog, hogy a másik félben mindenáron a potenciális párt látjuk, nem pedig egy "szimpla" embert, beszélgetőpartnert.

aug. 10. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!