Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ronda nőként hogyan szüntessem...

Ronda nőként hogyan szüntessem meg a párkapcsolat és ahhoz köthető dolgok iránti vágyamat?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Képet nem küldök.

Egyre kellemetlenebb és elviselhetetlenebb már.

Az igényeimet nem tudom hová leadni, talán azoknál lehetne valami esélyem, akik a nevüket se képesek helyesen leírni, ki vannak rohadva a fogaik, alkoholisták/drogoznak, börtönt megjárták stb. De hozzájuk még én se vagyok képes vonzódni, ahogy a náluk különb férfiak* se én hozzám.

*Nem a másik végletre gondolok, hanem azokra, akik egy alapvető ápoltságot, műveltséget hoznak, nem alkeszek/drogosok, nem úgy beszélnek a párjukkal, mint ha a hátsó felükből rántották volna elő, és nem ütik meg soha.

Nem kellenek a vígasztalásnak szánt dumák. 30 éves vagyok, és SOHA nem tetszettem senkinek, ezután se fogok, mert nincs vagy 5 millió forintom plasztikai műtétre.

Mielőtt bárki is írná, a dolog lelki részét, a közös élményeket, beszélgetéseket a világ legjobb szexuális segédeszköze sem pótolhatja.

aug. 4. 00:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
0%
#20 nincs esélye nálad ?😃 Ismered egyáltalán a kérdezőt ? 😃😃
aug. 4. 18:06
 32/47 anonim ***** válasza:
25%
30-as válaszoló, akkor is érthető elvárás lenne a kérdező felé, hogy pontosítsa a kérdését, és írja le azt is, hogy csúnya férfiak nem kellenek neki, ez így lenne korrekt.Akkor eleve tárgytalan lenne, hogy lúzerek írogassanak rá.
aug. 4. 18:16
 33/47 anonim ***** válasza:
34%
Én nem próbálkozom be a kérdezőnél, mert tudom, hogy külsőre nem lennék az esete, de akkor sem korrekt, hogy nem fogalmazza meg érthetően, hogy csak jó pasik kellenek neki.
aug. 4. 18:17
 34/47 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem csak az idő ami segíthet neked.

Én pasiként folyamatosan rá ébredek hogy semmi esélyem mondjuk nagyon ritkán kezdeményezek nem is tudom mikor volt utoljára.

Kezdem elfogadni csak ugye néha néha vissza tér a remény ok nélkül.

Átlag alatti vagyok de azért nem az a kategória amit le írtál.

Szívesen barátkozom (az az nem kell bele keverni a párkapcsolatot). Valahogy lett egy női barátom őt társkeresőn ismertem meg majd egyértelmű lett hogy csak barátság kb 1 éve ismerem pár hét után kezdtem örülni hogy van női barátom mára már inkább nővér mint barát és nem tudok nőként nézni rá ami még engem is meglep. Teljesen őszinte vagyok vele sok mindent meg tudunk beszélni. Ha gondolod írj rám nem vagyok érdekes ember de ha gondolod barátkozzunk mi veszteni valód van. Biztos sokan megértik a helyzeted de én csak magamról tudom azt mondani itt és most hogy megértem mit is érzel.

28F

aug. 4. 18:23
 35/47 anonim ***** válasza:
79%

Azért azt erősen kétlem hogy soha senki ne adna neked esélyt, hagyd az Instagramot, azt sem tudom ki ez a lány a képen.

A kisugárzás rengeteget számít, az önbizalmadon kellene dolgoznod sokat és a személyiségeden.

Amúgy ha valaki szeretne ismerkedni nekem írhat (nő vagyok), ugyanennyi idős vagyok mint a kérdező, ha nem zavar hogy a testemmel kapcsolatban full gátlásos vagyok és eleinte amúgy is, amin dolgozom, de amúgy nagyon aranyos vagyok ígérem. De tényleg.

Visszatérve a kérdésre, igen az élet igazságtalan, de el kellene döntened hogy ennek ellenére szeretnél-e kezdeni valamit magaddal vagy sem, szeresd magad, legyél a legjobb barátod, hagyd ezt a plasztikai műtétet, döntsd el hogy szereted magad, olvass önfejlesztő könyveket, nézz körül az utcán és rájössz hogy nem mindenki modell, én is mindenkit jobbnak láttam, de ezt csak beképzeltem.

Nekem voltak ilyen ismerőseim akik az általad linkelt "csúnya" lányra hasonlítottak és mindkettőjüknek volt párja, persze ez egy szerkesztett képnek tűnik, biztos hogy nem így nézel ki, hanem testképzavarod lehet, nézz utána a body dysmorphia-nak.

Minden rendben lesz. <3

aug. 4. 18:39
 36/47 anonim ***** válasza:
26%
#30 Itt nem arról van szó, hogy bárkivel bepróbálkozunk, hanem a kérdező elkezdte saját magát sajnáltatni, meg körülírni, hogy mennyire nehéz, és elviselhetetlen a helyzet, aztán ahelyett, hogy valakivel elkezdene csevegni a problémákról, és annak áthidalásáról, továbbra is csak sajnáltatja magát. Az ilyen ember őszintén mit akar?
aug. 4. 18:41
 37/47 anonim ***** válasza:
43%
Csak 1 ujjabb buta liba!
aug. 4. 19:34
 39/47 anonim ***** válasza:

39 éves férfi vagyok, magas, jóképű, sportos... ezekkel szerencsém volt, viszont van mellette vagy fél tucat rettentően szar tulajdonságom is. A lényeg, hogy sosem úgy választottam párt, hogy “na akkor mivel én jól nézek ki, akkor te is nézzél ki jól”, mert a külső az csak egy szelete egy nagyon nagy tortának. Volt már nálam jóval idősebb, meg duci, meg kevésbé szép barátnőm is, de mindig képes voltam összképben gondolkodni. És én is ezt várom el viszont, mert lehet, hogy jó mellettem megjelenni, meg jól mutatok egy fotón, de van sok más a külső mögött, ami miatt kompromisszumot kell hoznia a másik félnek velem kapcsolatban.

Szóval ez nem vigasztalás, de az elzárkózás a legrosszabb, amit tehetsz, mert a széles orr meg az áll még nem döntő faktor a teljes lényedet tekintve.

aug. 9. 13:17
 40/47 anonim válasza:
78%
A párkapcsolat, vonzódás az sajnos genetikai dolog. A gének vonzódnak ehhez meg ahhoz. Ebbe szabad akaratból sajnos nem tudunk beleszólni. Ezt ronda férfiként elfogadtam én például. Sok inceltársam viszont nem.
aug. 21. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!