Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?
Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.
Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?
Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.
Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.
Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.
De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?
Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?
Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?
Pontosan, és még annyival kiegészíteném, hogy nem csak a külső vonzódás szubjektív, hanem minden: hogy milyen jellemet tartunk vonzónak, hogy milyen érdeklődéseink vannak, hogy milyen terveink vannak a jövőben és lehetne még sorolni. Annyira egyszerű koncepció, mégis láthatóan egyeseknek nehéz megérteni.
(#86, #89)
91
Szerintem azért nehéz megérteni egyeseknek, mivel valószínűleg nincs és idáig nem is volt sok közük nőhöz, ami arra utal hogy nincs nagy, vagy akár semmilyen baráti körük sem. különben biztos megismernének olyan lányokat, vagy olyan férfiakat is akiknek van barátnője aki nem a pénz vagy külső vagy az alfaság alapján választotta őket.
A nők ízlését elég objektívnek látom
Mindig állandó réteg ami sikeres, és egy másik állandó réteg ami sikertelen a nőknél.
Ez tulajdonképpen mindkét nemnél megfigyelhető, hogy mindig ugyanazokra vágynak.
Csak én még ezt a nők ízlése esetében látom méginkább objektívnek, emiatt a férfiak egy jóval jelentősebb rétege szenved teljes elutasítottságban, míg a női oldal ezen rétege jóval kisebb
A párkapcsolatban élők nemenkénti arányai is ezt mutatják egyébként
Kérdező, magyarázd el akkor, ha objektív, akkor hogy lehet az, hogy a barátnőim szerint majdnem minden pasim kifejezetten ronda volt, vagy legjobb esetben is csak átlagos akikkel jártam. Akiket meg ők vonzónak láttak, azokat én láttam rondának, vagy átlagosnak.
Nekem pl. a mackósabb férfiak jönnek be, és azt se bánom ha szakálla van. De van olyan barátnőm aki irtózik azoktól a pasiktól, és neki a törékenyebb, vékonyabb testalkatú pasik jönnek be. Nekem meg azok a pasik nem jönnek be. :)
És leírom, egyik pasi se volt pénzes akivel idáig jártam, és ez igaz a barátnőimre is.
De nőként lehet én nem értem, szóval te biztos el tudod magyarázni..:)
94#
Valószínű a testalkat pusztán ami szubjektív
Énnekem pl. csak a karcsúak jönnek be, de vannak akiknek a teltebbek, és vannak hájfétisesek is (kis arányban)
A testalkattól függetlenül viszont általában ugyanazokat tekintjük vonzónak
A nőknél is ezt látom
Mindig ugyanazon srácok körül legyeskednek, és mindig ugyanazokra tojnak rá.
Ezt kár tagadni
94
“Kérdező, magyarázd el akkor, ha objektív, akkor hogy lehet az, hogy a barátnőim szerint majdnem minden pasim kifejezetten ronda volt, “
Mond már el, hogy mi volt kifejezetten ronda? Aszimmetrikus arcuk volt, egyik szemük fennebb volt mint a másik, ferde orruk volt? Gülü szemeik? Össze vissza nőtt fogaik? Tudtommal ez utóbbi tulajdonságokat minden nő taszítónak talál. Tehát hacsak nem ilyenek voltak azok a ronda pasik akkor simán csak hazdsz. Mellesleg sok csaj azt mondja még egy Brad Pittre is, vagy Beckhamre , hogy ronda. Pedig csak arról van szó, hogy talán nem ideálja neki, de ettől még nem lesz ronda. Te kevered a rondaságot az ízlésekkel. A ronda az ronda, de a helyes pasik közöl is női ízlés dönt, hogy kinek melyik kell. Van akinek a Ferrari van akinek az Aston Martin. Ez ilyen.
96
Idézem.
"Nekem pl. a mackósabb férfiak jönnek be, és azt se bánom ha szakálla van. De van olyan barátnőm aki irtózik azoktól a pasiktól, és neki a törékenyebb, vékonyabb testalkatú pasik jönnek be. Nekem meg azok a pasik nem jönnek be. :)"
Nekem egyszerűen nem jön be, ha egy pasi pálcika vékony. :)
És nem jönnék össze olyannal,mint ahogy az a barátnőm se jönne össze mackósabb,szakállas férfival. :)
97
Ismersz olyat, van olyan barátnőd esetleg akinek a Quasimodo típus, vagy esetleg a Danny Devito típus jön be?
98
Fiatalon Danny Devito egészen jól nézett ki, Quasimodo meg egy torz rajzfilm figura, nem is tudom létezik e ilyen kinézetű férfi manapság. :)
Ha akarod, majd megérdeklődöm.
99
Oké :) akkor folytassuk a felfedésed :)
Van olyan barátnőd esetleg aki Michael Berryman-ért olvadozik, esetleg Luiz Guzmanért vagy Pete Postlethwaite-ért.
Szorul a hurok :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!