Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az hogy ha egy...

Miért van az hogy ha egy férfi akar valamit nekem is tetszik bepróbálkozok és nem megy az ismerkedés?

Figyelt kérdés
igazából tetszik de valamiért tartok tőle
nov. 17. 09:50
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha tartasz tőle, akkor hallgass a megérzéseidre és ne próbálkozz.
nov. 17. 10:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhoz; ha valami miatt tartasz tőle, akkor ez a megérzés okkal jött, így jobb lenne ezt nem figyelmen kívül hagyni. Nagyon rossz vége is lehet annak, ha olyannal kezdesz, akitől valami miatt félsz.
nov. 17. 10:43
 3/7 hgwell ***** válasza:
30%
A nők legtöbbje fordítottan gondolkozik a férfitól és az amilyen vagy az ellenkezoje annak mint amilyet látsz abban az esetben ha te szeretsz, akkor ő biztosan utál valamit, ha te utálsz, akkor ő biztosan szeret valamit de a veszekedés elsőre kideríti a személyiségét de nem szó szerint agyon verni egymást hanem intelligensen kezelve kis komolysaggal és néha ha megérinted közben (nem a kabátját hanem ahol nem fedi ruha) akkor rajossz hogy milyen de van hogy olyankor visszafogja a rossz tulajdonsagot és helyette mosolyog és kedveskedik az sem biztos hogy jó mert ami mögötte van az később nagyon csúnyán kijohet belőle. Az érintés a levegő a bőrének a kisugárzása elárulja a valódi énjét ...de amint mondtam .. a lányok ha rosszat éreznek fizikailag azt valójában jónak érzik lelkileg nem mindig az ellenkező buborekok vonzak egymást van amikor elsőre úgy érzed megvan akit kerestél de az általában rövid ideig tart és gyors házassággal kezdődik...kivéve ha már 20 éve ismeritek egymást és kerülgetitek egymás életét vagy így vagy úgy. Ugyanez a szerepe a hirtelen lobbanasnak idegennel szemben. Amikor megtalálod a saját buborekod nem hirtelen fellangolsz hanem folyamatosan érzed egyre erősebben lelkileg őt és nem fizikailag ...ez az az érzés amit az előző kettő próbált neked elmondani...ez az az érzés amit nem lehet leírni és megkülönböztetni...kész kell lenni rà...és befogadni...ez a női szerepvállalás egyik perspektívája.
nov. 18. 11:32
 4/7 hgwell ***** válasza:
0%
Ha megerinted mikor elsőre beszéltek és kicsit merges lehetőleg ne az arcát ne a kezfejet vagy tenyerét hanem mellkhasa-nyaka szélén és csuklotol felfelé felkaron vagy alkaron ..ez az amit télen nehéz megtenni. Tehát télen csak a ruhához erhetsz aminek a hátránya az neked van de előnye hogy nem lobban szét a csavoka feje annyira se akkor se később. A férfiak nagyon érzékenyek a női kezekre és hogy hol erinted meg őket. Sokszor a férfi a női kézfejből és tekintetből ítélkezik de csak részben azért nem hamarkodjuk el...érezzük.
nov. 18. 11:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

hgwell, hogy mi? Ez meg milyen tanács, se eleje, se vége és az egész hülyeség.

Az első vagyok és nem próbáltam ilyet mondani. Azt mondtam, hogyha tart tőle valamilyen megfoghatatlan oknál fogva, akkor ne folytassa ezt, mert a megérzése a jó. De ha szeretnéd a biológiáját is kibontom ennek, hogy miért van.

nov. 18. 14:31
 6/7 hgwell ***** válasza:
21%
#5 felejts már el! Mi a fa*omnak írsz ide nekem??! Keress egy kommandós sereget ha birkózni akarsz!
nov. 18. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet ő is ugyanúgy be van f0sva tőled, mint te tőle. 😀
nov. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!