Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?
Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.
Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?
Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.
Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.
Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.
De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?
Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?
Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?
"Ennél könnyebb sose volt.
26/N"
Neked is csak 18-30 kozott buli az elet, aztan majd csak pislogsz :)
37F incel
A férfiakat meghagyom neked 83#
Ugyan elég kevés inceles kérdést írok ki, de ha nem tetszik nem kell megnézni és válaszolni rá, és meg van oldva a problémád
Úgyhogy annyi kérdést írok ki amennyit csak akarok, te pedig magad próbálkozzál férfiaknál ha arra érzel gusztust, másoknak ne ajánlgasd, különben kénytelen leszek megmondani kinek ajánlgassad őket.
"HA valaki semmit nem tud felmutatni amitől egy nő szemében vonzóvá válna párkapcsolatra, ÉS HA az illető tenni sem hajlandó ez ellen, akkor igen, teljesen normális."
Ez a fő gond, hogy nem elég, hogy egyszerűen vagy, egyszerűen férfi vagy ahhoz, hogy egy nő szeressen. Ilyennek voltunk (mondjuk úgy) teremtve, akkor miért kellene emiatt bűntudatunk legyen, vagy ostorozzuk magunkat? Miért kellene teperni csak azért, hogy szeressenek, ha önmagunk miatt nem képes szeretni egy nő. Akkor a karrieremért, pénzemért stb miért szeretne? Az is csak színlelt szeretet lenne.
Mondják hagyjunk alább az igényeből. A nőknek nem kellene alább hagyni talán tekintve, hogy mennyi magányos boldogtalan férfi van manapság?
"Ez a fő gond, hogy nem elég, hogy egyszerűen vagy, egyszerűen férfi vagy ahhoz, hogy egy nő szeressen."
Ne vedd sértésnek, de ez az a szint, amire a fiú kutyám is képes. Akkor szeretek valakit, ha számomra vonzó és szerethető a jelleme. Összejönni pedig akkor fogok vele külsőleg is vonzó, vannak közös érdeklődések és megfelelnek a hosszútávú tervek. Ezek hiányában mi értelme van a kapcsolatnak?
"A nőknek nem kellene alább hagyni talán tekintve, hogy mennyi magányos boldogtalan férfi van manapság?"
Miért hagynék én vagy bárki más alább, ha így is megtaláljuk a megfelelő partnert? A kapcsolatok nem szeretetszolgálatként működnek, ha valaki nem megfelelő számomra, nem jövök össze vele. Az, hogy valaki magányos vagy boldogtalan, az az adott illető magánproblémája, nevetséges, hogy mástól várnád el, hogy majd ő megoldja minden bajodat. Amúgy is, legtöbben csak egy emberrel vagyunk egyszerre, mit kezdjek hát a többi férfival? Gyorsan feküdjek le mindennel? Szervezzek háremet?
86
“Akkor szeretek valakit, ha számomra vonzó és szerethető a jelleme. “
Szerintem jellemre azért mindenki hoz egy kemény átlagot, kivéve a bűnözők (mellesleg a bűnözők is kapnak nőt, tehát a jellem nem is kizáró ok). Vonzó? Tehát ezt úgy érted gondolom, hogy ki kell tűnnie az átlagból, ami a kérdező felvetését igazolja. Átlag pasival most őszintén összejönnél? Vagy átlag felettinek kell lennie több szempontból? Válaszolj őszintén! Mert a kérdező pont ezt hozta fel.
“Miért hagynék én vagy bárki más alább, ha így is megtaláljuk a megfelelő partnert? “
Itt most az a kérdés, hogy a te hozzáállásod, igényeid emelik vagy csökkentik az átlagban vett női igényeket. Ha neked elég egy átlagos srác akkor nyilván nem emelik az átlagos női igényeket. Ha viszont átlag felett kell lennie is kiemelkednie több téren is a társaitól akkor a te magatartásod is emelik az univerzális női igényeket.
Tehát hiába játszod az ártatlant,a te (mint mindeki másé is) magatartásod is hatással van az egész társadalomra.
87
Ki számít vonzónak? Mert a szépség szubjektív.
Barátnőim szerint majdnem minden pasim kifejezetten ronda volt, vagy legjobb esetben is csak átlagos. Akiket meg ők vonzónak láttak, azokat én láttam rondának, vagy átlagosnak.
Azért mert neked tetszik valami, másnak még tetszhet más. Eleve mindenkinek más a kedvenc színe, étele, stb, minden ember különböző.
Tehát pasiból is sok mindenkinek más jön be. Van olyan nő, akinek a kopasz, kigyúrt állatok jönnek be, van, akinek a szépfiúk, másnak a mackós, szakállas férfiak, vagy a törékenyebb, vékony művészalkatok, stb.
"Szerintem jellemre azért mindenki hoz egy kemény átlagot"
Hidd el, egyáltalán nem. Másrészt mi az az átlag? Mert az, hogy valaki alapvetően normális, udvarias és értelmes, még egy barátsághoz is édeskevés, nemhogy egy kapcsolathoz.
"Átlag pasival most őszintén összejönnél?"
Azzal jönnék és jöttem össze, aki számomra (!) többet nyújt, mint más, így számomra (!) átlagon felüli. Viszont teljesen szubjektív, hogy kinek mi számít átlagon felülinek, ahogyan az is, hogy kinek milyen igényei vannak.
"a te hozzáállásod, igényeid emelik vagy csökkentik az átlagban vett női igényeket."
Nem tudom, és őszintén, nem is érdekel. Csak a húgaim és a barátnőim igényeit és vágyait tudom, és azok se mind egyformák. Én például megőrülnék az egyik húgom barátja mellett, akárcsak a húgom az én barátom mellett. Egyébként fordítva is ugyanezt mondható el: a férfi barátaimnak és kollégáimnak is más és más vágyaik voltak és vannak, épp ezért másféle nők társaságát keresik és élvezik.
(#86)
89
Az a gond, hogy az incelek pont ezt nem akarják megérteni..hogy nincs központilag egy férfi ideál, amire minden nő ácsingózik, és ahhoz hasonlítják a többi férfit.
Mint írtad, a te férfi kollégáidnak is mind más más nő típus jön be.
Mint ahogyan nekem, neked és a barátnőinknek is mind más típusú pasi jön be.
A szépség, vonzódás teljesen szubjektív.
(88-as voltam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!