Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Normálisnak tekinthető hogy...

Normálisnak tekinthető hogy főleg a férfitársadalom egy rétegének legfeljebb csak prostitualtak útján van lehetősége szexelni, párkapcsolatra pedig semmilyen lehetősége nincsen?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy elég beteg világban, egy durván aberrált társadalomban kell élni, ahol elég ha férfiként nem tudsz kiemelkedni a többiek közül a nők szemében, és máris örök magányra vagy ítélve az életben.

Ez a normális? Hogy huszas éveiben járó egészséges férfiak tömegeinek fizetnie kell ha szexet akar, aztán azt csinál magával amit akar?

Bármikor végignézem magamat hogy mi az amit rosszul csináltam képtelen vagyok ilyet felfedezni felnőttkoromból, mivel akkor már semmilyen megfelelő lehetőségem sem adódott a pártalálásra.

Ezért úgy érzem hogy sosem volt lehetőségem sem egy boldog életre, ahol szeretve van az ember. És azt kell lássam mindenhol hogy az ilyen helyzetet egy teljesen normális állapotnak találják, ahol a megoldást ezen emberek megbélyegzésében és kitaszításában látják.

Nem állítom hogy én magam normális lennék, pusztán a helyzetemből kifolyólag, ugyanis tudom hogy ez nem normális, és nem vezet sehová sem.

De kérdem én: Ez a beteg világ amelyben ilyenek mennek normális?

Elvárhat az ilyen emberektől a társadalom akármit is?

Miért érdekeljen ilyen embereket a pénz, a szociális kérdések, a politika, a munka, akármi miért is érdekelné őket amikor boldogak már nem lehetnek ebben az elcseszett világban?

2021. nov. 21. 14:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/121 A kérdező kommentje:

"Azt meg nem lehet mondani, hogy az "átlag embernek esélytelen párkapcsolatot találnia", szóval így látatlanul is azt tudom mondani, hogy 100% hogy elég energia befektetéssel el tudod érni a céljaid ismerkedés terén."

Ha ez így volna nem volna probléma

Sem nekem, sem a többi szerencsétlennek, mert csak megtérülne a befektetett munka

Hát nem

2021. nov. 21. 15:51
 32/121 anonim ***** válasza:
92%

Akkor nesze az probléma:

Hogy te inygen akarsz dugni egy jó csajjal,ne tagadd,csak az szex az lényeg..

Akkor barátom,megmondom neked,akkor nagyon jó kell kinézni,meg kell duma..

Persze,egy nulla értékű emberrel és tegyük fel nő lenne,nem is állnák szóba..

Persze,mit teszel érte hogy egy csaj "rád mászon"?

Ahhoz jó parfüm,jó kinézző ruha(nem kell márkásnak lenni),és minden nap fürödj reggel és este..

Kb ennyi az paraszti logika,ha töcsölni akarsz akkor van pár hölgy aki pénzél töcsköl,amúgy mit is vársz?

2021. nov. 21. 15:51
 33/121 A kérdező kommentje:

"Hogy te inygen akarsz dugni egy jó csajjal,ne tagadd,csak az szex az lényeg.."

Hazugság!

Ha ennyi volna a problémám, akkor mást sem csinálnék csak keményen dolgoznék hogy minnél többet prostizhassak, és nyomatnám is őket rendesen.

Viszont amire a legtöbb ember vágyik az a társas párkapcsolat, amelynek a szex is része

Erre nincs lehetőség, mert végignézünk pl. a szutyok társkereső oldalakon, és azt láthatjuk, hogy hacsak nem dugni akaró nő vagy, akkor egy hulladék az összes. Alapjaiban lehetetlen ott férfiként bármi is, ha csak nem vagy nagyon jó.

A valóéletben már nem ennyire durva a külső elvárás, de az élő társkeresés sem feltétlenül egy működő dolog a mai világban, kiemelkedő szoc. és kommunikációs képességek kellenek hozzá (vagy nagyon jó külső szintúgy)

Bárhova megyek csak azt látni hogy a pártalálás egy full lehetetlen dolog a mai világban, az olyanoknak mint én az.

Nincs mód a kapcsolódásra, nincs mód a szinglik kiszűrésére, nincs mód amivel felkelthetem az érdeklődést, ebben társadalomban képtelenség ez az egész. Nem csak én tapasztalom ezt hanem rengetegen mások is, hiába vannak többen akiknek ez nem okoz problémát. Attól még ez probléma, ami nemhogy kezelve, de elismerve sincs

2021. nov. 21. 16:10
 34/121 anonim ***** válasza:
82%
Aha, szóval csak azért írtad ki a kérdést, hogy folyamatosan hisztizz. Grat.
2021. nov. 21. 16:14
 35/121 anonim ***** válasza:
88%
Mennyi közösségnek vagy az aktív tagja, ahol folyamatosan van lehetőséged másokkal kapcsolatba kerülni, szociális hálót kialakítani?
2021. nov. 21. 16:16
 36/121 anonim ***** válasza:
100%
#35 Szerinted mennyi közösségnek lehet a tagja, ha az egész vasárnap délutánját azzal tölti, hogy gyakorikérdéseken sajnáltatja magát? :D
2021. nov. 21. 16:20
 37/121 A kérdező kommentje:

"Aha, szóval csak azért írtad ki a kérdést, hogy folyamatosan hisztizz."

Aha, kb.

"Mennyi közösségnek vagy az aktív tagja, ahol folyamatosan van lehetőséged másokkal kapcsolatba kerülni, szociális hálót kialakítani?"

Kevésnek, főleg férfiak mindenhol

Kizárólag azért kéne ilyen (számomra érdektelen) csoportokhoz csapódni hogy hátsó szándékkal becsajozzak ott

Ilyen szánalmas elgondolások távol állnak tőlem

2021. nov. 21. 16:22
 38/121 anonim ***** válasza:
79%
Továbbra se értem, hogy mi a probléma a mai helyzettel, ami korábban ne állt volna fent.
2021. nov. 21. 16:24
 39/121 A kérdező kommentje:

"ha az egész vasárnap délutánját azzal tölti, hogy gyakorikérdéseken sajnáltatja magát? :D"

Nem igaz, ma motoroztam is egy kicsit

Ha találtam volna megfelelő ráérő közeli prostit is, akkor nem itt sajnáltatnám a fajtámat az biztos

De nem találtam

2021. nov. 21. 16:25
 40/121 anonim ***** válasza:
86%

31#

Itt is hárítod a felelősséget.

Attól, hogy van egy hangos incel réteg az nem jelenti azt, hogy az átlag embernek esélytelen a párkapcsolat találása, hiszen akkor kihalna az emberiség.

2021. nov. 21. 16:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!